Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Nabídka mezinárodní a vnitrostátní autodopravy, kurýrní služby, expresní přepravy, stěhování těžkých břemen, domácností a vyklízecích prací.

Kontejnerová doprava Havrda: -Avia kontejnery (2m3-9m3) -zemní práce UNC 060 -přeprava suti, písku -půjčování vibračního válce.

Kompletní stavební práce: -výstavba -rekonstrukce a modernizace objektů -opravy fasád -zateplování -sanace. Služby: -provozujeme autodopravu do tonáže 5t -přistavujeme a odvážíme kontejnery, likvidujeme suť -rozvážíme stavební materiál.

Zajištění nákladní silniční dopravy.

Doprava: -nákladní, -mezinárodní, -vnitrostátní.

Autodoprava. Služby: -vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava.

Dodavatel pevných paliv: - černé a hnědé uhlí - brikety - koks - palivové dřevo. Zajištění dovozu: - písek - štěrk - kačírek.

Mezinárodní a vnitrostátní spediční služby. Autodoprava.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava: - expresní a kurýrní přeprava - transport zakázek v ČR a EU - urgentní zásilky od 1 kg do 5, 2 t (od 1 kartonu do 18 palet, do 45 m3).

Stavební firma. Práce: -stavební, -zednické, -pokládka zámkové dlažby. Doprava: -nákladní.

Služby: -autodoprava mezinárodní -autodoprava vnitrostátní

Naší hlavní činností je autodoprava a logistika. V každém okamžiku jsou zásilky plně pojištěny u společnosti Kooperativa - při převozu, uskladnění, manipulaci. Speciální nabídka pro provozovatele internetových obchodů: -osobní odběry zajišťujeme již pro 1900 internetových obchodů. Další pobočka: Černopolní 54/245, Brno - Černá Pole, ...

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní i mezinárodní. Prodej, doprava: - štěrk - písek - betonové směsi. Autoservis: - nákladní vozidla. Karosářské, mechanické práce. Spedice.

Doprava, autodoprava. Zasílatelské služby v přepravě volně ložených sypkých materiálů. Přepravu zajišťujeme: -ocelové a hliníkové návěsy až do hmotnosti 28000 kg -sklápěcí soupravy -sólo sklápěče. Přeprava: -živičné směsi-nákladový prostor je zaplachtovaný pro udržení co nejvyšší teploty -písky, štěrkopísky, ...

Maloobchod, prodej: -podlahové materiály. Služby: -nákladní autodoprava.

Autodoprava, doprava: - mezinárodní kamionová - spedice a celní agentura - opravy motorových vozidel - autorizovaný distributor olejů a maziv TEXACO Velkoobchod, maloobchod: - pneumatiky Oprava, montáž: - přídavných topení do vozidel EBERSPÄCHER. Středisko Hradec Králové: - adresa: Kladská 916 Hradec Králové 500 ...

Doprava: -mezinárodní -vnitrostátní. Silniční nákladní doprava.

Silniční nákladní doprava.

Firma Autodoprava Bydžovský se od svého vzniku v roce 1992 zabývá veškerými dopravními službami, pro soukromé osoby i pro malé a velké firmy. Autodoprava: - přeprava zboží - dovoz materiálu - sutě - odpady - dovoz písku.