Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Autodoprava: -nákladní autodoprava.

Silniční nákladní sklápěcí doprava. Přeprava nebezpečných odpadů. Práce: - strojní výkopové - zemní práce - bourací - zámečnické, kovovýroba. Opravy nákladních vozidel Tatra a Liaz. Rekultivace skládek. Provozovna: - Ostrava - Vítkovice, Syllabova 43/2890.

Autodoprava TATROU T815 třístraný sklápěč.

Doprava, spedice: -silniční motorová doprava nákladní vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní -vozidla do i nad 3.5t celkové hmotnost -dodávková vozidla -zásilková služba (doprava zásilek.

Naše firma se zabývá stěhovacími službami všeho druhu včetně dopravy s tím spojené novými stěhovacími skříňovými vozy typu Mercedes po celé České republice a všech státech Evropské unie a zajišťuje i všechny další služby s tím související.

Stavební bytové družstvo. Stavebně - technické -dodatečné zateplování: obvodového pláště, střech, vnitřních prostorů, práce klempířské, práce porkávačské, hydroizolace střech, ploché střechy Údržbářské -práce instalatérské: opravy, výměny rozvodů, stoupaček atd., montáže vodoměrů Doprava: -zemnípráce nakladačem ...

Stavební firma. Nákladní doprava.

Obchodní činnost. Nákladní silniční doprava i zahraniční.

Nabízíme vnitrostátní i mezinárodní dopravní a spediční služby a to po celé České republice a zemích Evropské unie.

Nákladní automobilová doprava. Silniční motorová doprava-veřejná nákladní vnitrostátní silniční motorová doprava - opravy motorových vozidel - opravy karoserií - zemní práce - nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - zprostředkovatelské služby.

Kombinovaná doprava. Silniční přeprava. Speciální doprava. Železniční přeprava.

Cílem GapLox s.r.o. je pomáhat svým zákazníkům zlepšit výkonnost v oblasti dopravy a logistiky, především pomoci jim snížit přímé a nepřímé náklady a optimalizovat jednotlivé procesy. Naši zkušení odborníci jsou připraveni poskytnout široké portfolio služeb, jako např. zprocesování průzkumů trhů a výběrových řízení, vypracovat anylýzy, ...

Autodoprava, doprava nákladní: -sypký materiál -fekálie -ostatní materiál -AVIA a přívěs -valník, sklápěčka, nákladní přívěs.

Přistavení kontejneru na odvoz suti a jiných odpadů. Provádíme bourací i zemní práce, demolice i odvoz odpadu. Bourání a likvidace objektů i černých skládek. Vyklízíme areály, sklady, kanceláře, byty, chaty, sklepy. Stěhování a vyklízení pozůstalosti. Nákladní autodoprava. Odvoz a vyklízení odpadu, vynosíme odpady i suti. Stěhování nábytku, ...

Přepravní služby: - kontejnerové zásilky FCL a LCL na všechny druhy kontejnerů - spolupráce s námořními linkami a s přístavními speditéry - skladování zboží - celní řízení - celovagonové i dílčí zásilky - letecká přeprava v importu/exportu z/do všech světových celních letišť. Kamiony: - plachtové všech rozměrů a objemů - ...

Doprava automobilová nákladní - mezinárodní. Doprava kombinovaná. Doprava speciální. Doprava těžkých a nadměrných nákladů. Doprava železniční. Kontejnerová přeprava. Lodní doprava námořní. Mrazicí vozy - přeprava. Vodní doprava.

Naše služby: - mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava.

Autodoprava, doprava: - nákladní - tuzemská i zahraniční.

Služby: -Výstavba a oprava lesních a místních komunikací -Technická činnost -Stavební a inženýrské práce -provádění staveb . změn a jejich odstraňování -zemní práce -autodoprava -strojní metení komunikací.

Stavební činnost. Rekonstrukce budov. Zemní práce. Doprava.

Přeprava balíků a zásilek: - vnitrostátní - mezinárodní - letecká.

Provozujeme nákladní automobilovou dopravu.