Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Mezinárodní i tuzemská přeprava celovozových i kusových zásilek: - kamionová doprava - přeprava zboží mezinárodní i tuzemskou silniční dopravou - přeprava do zámoří kontejnery i volně - přeprava menších zásilek -r ozvoz a svoz zboží ve vnitrozemí i zahraničí (pouze na území Evropy) - kompletní spediční činnost - dovoz a vývoz zboží ...

Dopravní společnost: - kamiónová autodoprava - silniční nákladní doprava, přeprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Provádíme opravy: - nákladních vozidel - přívěsů - návěsů. Diagnostika: - nákladních vozidel - brzdových systémů - ABS - EBS - přípojných vozidel. Nákladní autodoprava: - dovoz pitné vody - voda do bazénů - mytí vozovek - vnitrostátní a mezinárodní - kamionová přeprava. PNEUSERVIS - nákladních i osobních vozidel - ...

Spedice. Autodoprava: - kamionová - mezinárodní - vnitrostátní.

Služby: -přeprava živých zvířat -prodej PE folií a přípravků ke konzervaci siláží.

Autodoprava: -rozvoz a distribuce zboží a manipulace se zbožím či jiným materiálem. -nákladni doprava. -vnitrostátní doprava. -mezinárodní doprava. -přeprava drobných i rozměrných nákladů, drobné zásobování.

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Autobusová, dálková přeprava osob. Prodej: - náhradní díly na automobily.

Stavební firma. Provádíme: -rodinné domy na klíč -stavby občanská bytová výstavba -autodoprava vozidly Liaz (s hydraulickou rukou a sklápěčem) -zemní práce strojem UNC 060.

D. a K. správa s.r.o. se zabývá správou a pronájmem nemovitostí. Správa nemovitostí: - správa a údržba nemovitostí, velkých bytových komplexů, administrativních budov, vil a bytů. Ekonomický servis: - kompletní vedení účetnictví vlastníků domů, bytových družstev, společenství vlastníků - daňové poradenství. Právní servis: - pomoc ...

Autodoprava: - vnitrostátní.

Autodoprava, přeprava: - mezinárodní a vnitrostátní kamiónová doprava - nákladní doprava tuzemská - sklápěcími vozy. Nákup, prodej - kovový odpad, šrot. Prodej, rozvoz - pohonné hmoty.

Mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství a obchod. Mezinárodní kamionová doprava: -vytěžování nákladní dopravy po Evropě -vlastní kamionová doprava -přeprava slévárenských surovin.

Autodoprava: - nákladní doprava.

Čištění komunikací. Převoz sypkých materiálů.

Prodej: -stavebniny. Zásobování staveb. Autodoprava: -LIAZ s hydraulickou rukou.

Autodoprava, zasilatelství, spedice: - vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství - tuzemská a zahraniční nákladní doprava, kamionová doprava - logistika.

Autodoprava, doprava: -nákladní silniční: -dodávkové automobily -autobusová - zájezdová

Služby: -silniční nákladní autodoprava.