Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Autodoprava nákladní.

ČSAD - vnitrostátní doprava-Solnice - mezinárodní kamionová doprava Společnost je zaměřena především na provozování silniční nákladní dopravy se specializací na velkoobjemové přepravy a na spedici. Firma má vlastní technické zázemí. ČSAD, s.r.o. Rychnov nad Kněžnou je zkušený a spolehlivý partner v oboru logistiky automobilového ...

Revize, revizní technik: -komíny - vložkování, frézování. Práce: -kominictví -měření emisí. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní.

Autodoprava: - tuzemská - mezinárodní.

ZEMNÍ A BOURACÍ PRÁCE STAVEBNÍMI STROJI: JCB, UDS, BROYT, minibagry, dozery, válce AUTODOPRAVA ODVOZ SUTÍ A ODPADŮ ZPROSTŘEDKOVATELSKÁ ČINNOST

Autodoprava: - vnitrostátní i mezinárodní, - nákladní.

Autobusová doprava: -linková -tuzemská -zahraniční. Autodoprava: -mezinárodní kamionová doprava -tuzemská nákladní autodoprava valníky, sklápěčky. Služby: -měření emise -spediční činnost. Opravy: -návěsy KöGEL.

Autodoprava: - mezinárodní - Rakousko - vnitrostátní.

Pneuservis. - opravy pneumatik osobních i nákladních vozů - prodej disků a pneumatik na všechny značky vozů. Autodoprava

Silniční nákladní kamionová vnitrostátní i mezinárodní autodoprava: -individuální řešení každé přepravy -přeprava nákladů různého druhu, včetně nebezpečných nákladů ADR tř.1-9 -doprava chlazeného zboží -rozvoz zásilek od výrobce k odběrateli -informace o pohybu zásilek pro zákazníka -termínované nakládky a vykládky -standardní ...

Služby: -silniční nákladní autodoprava.

Služby: -mezinárodní automobilová doprava -vnitrostátní autodoprava do 40tun -zasilatelství -zemní práce -prodej písku, kameniva, drtě -prodej PHM.

Služby: -pneuservis -demontáž, montáž pneumatik -opravy technologií -zemní práce -těžké přepravy do 37tun včetně vyřízení povolení Maloobchod, prodej: -kompletní sportiment pneumatik -náhradní díly na všechny typy automobilů -autobaterie.

Autodoprava. Výroba: - dětské hračky - houpačky pro dětská hřiště.

Činnost: Stavební práce - stavby na klíč, hrubé stavby - rekonstrukce, adaptace a údržba staveb - fasády a omítky - rekonstrukce bytových jader a koupelen - zateplení objektů - sádrokartonové vestavby a příčky - zámková dlažba - pokrývačské a klempířské práce Natěračské a malířské práce antikorozní nátěry a nástřiky ocelových ...

Autodoprava: - mezinárodní - vnitrostátní.

Autodoprava: - nákladní - těžká - jeřábová.

Doprava: -expresní přeprava zásilek z domu do domu po ČR do 24 hod, SR+EU do 96 hod.

Oprava: -nákladní vozy -autobusy -zemědělské stroje. Přeprava: -sypké zboží (obilniny, písek) -paletované zboží. Autodoprava-všeobecně. Práce: -zámečnické -soustružnické. Prodej náhradních dílů na nákladní vozy LIAZ, TATRA, AVIA, KAROSA.

Výroba, montáž: -rodinné domy -montované domky -dřevostavby -novostavby -chaty -dřevěné domky. Služby: -doprava vnitrostátní -práce autojeřábem. Prodej: -stavebniny -hutní materiál -doprava do domu.

Autodoprava: - mezinárodní - vnitrostátní.

Komplexní spedičně - logistické služby. Silniční, železniční, námořní, letecké a kombinované přepravy, vnitrostátní distribuční systém, skladování a logistické projekty, přepravy veletržních a výstavních exponátů. Obslužnost v celé ČR.

Technické služby: - nákladní automobilová doprava, - odvoz a likvidace odpadu, - zhotovování domovních přípojek vody.