Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Autodoprava: - nákladní.

Šití: -oděvů. Doprava: -vnitrostátní -silniční nákladní.

Silniční nákladní doprava. Provozovna: Víta Nejedlého 742, 29306 Kosmonosy

Autodoprava: -nákladní vnitrostátní -nákladní mezinárodní. Restaurace.

Silniční nákladní doprava: -vnitrostátní -mezinárodní.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní - dodávkový automobil. Prodej: -stavební materiál, stavebniny.

Služby: - autodoprava mezinárodní, vnitrostátní, - zemní práce, - zámečnictví.

Silniční doprava nákladní: -tuzemská doprava a spedice -zahraniční doprava a spedice -plachtové návěsy 13, 6 m -chladírenské vozy -velkoobjemové náklady (JUMBO, LOWDECK) -přeprava po Evropě. Firma je držitelem certifikátu ISO* 9001 a 14001.

Doprava, přeprava, autodoprava: - nebezpečné látky (tekuté, ADR) Prodej, maloobchod: - chemikálie (převážně pro vodárenský a papírenský průmysl). ISO 9001:2001.

Doprava: -nákladní -mezinárodní, tuzemská.

Doprava: -tuzemská autodoprava do 8 tun* -ramínková přeprava-logistika -vozy se zdviženými čely -logistika -zahraniční přeprava-celní služby -vlastní skladové prostory, sklady.

Mezinárodní doprava, zasilatelství, spedice: -silniční přeprava -námořní přeprava -kombinovaná přeprava -logistika -skladovací služby -silniční přeprava celovozových a kusových zásilek.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava. Sběrná služba. Logistické služby. Skladování, spedice. Přeprava nadměrných nákladů.

Nákladní autodoprava Liaz valník 7, 5t a 9t s hydraulickou rukou, přeprava buněk, stavebního materiálu a jiného nákladu. Odvoz odpadních vod, fekálií z žump, tukových lapolů a odčerpávání výkopů fekálními vozy Liaz pro firmy a soukromníky. Celá ČR.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní: -vnitrostátní (tuzemská) -mezinárodní (zahraniční).