Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Provozování nákladní motorové dopravy Nákladní autodoprava

Nákladní silniční doprava. Autodoprava.

Autodoprava, nákladní silniční doprava: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Silniční nákladní doprava. Pozemní a inženýrské stavitelství. Maloobchod v nespecializovaných prodejnách.

Chovatelství: -skot -drůbež -výkrm prasat. Výroba a prodej: -pracovní oděvy ve všech provedeních -kombinézy -pláště -prošívané kalhoty -kabáty, vesty, košile. Autodoprava: -nákladní-silniční -skříňová AVIE -TATRA -LIAZ-souprava, valník. Prodej: -náhradní díly ke všem zemědělským strojům -pneumatiky na osobní, nákladní auta a ...

Autodoprava, silniční nákladní doprava: - stěhování AVIA, FIAT DUCATO - zahraniční, mezinárodní doprava - tuzemská, vnitrostátní - přeprava zboží po celé ČR.

Nákladní autodoprava: -mezinárodní, vnitrostátní kamionová doprava a spedice -přeprava velkoobjemových nákladů -zemědělské komodity sklápěcím celohliníkovým návěsem .

Autodoprava: - nákladní doprava vnitrostátní, tuzemská - kontejnerová přeprava, - odvoz stavební suti.

Autodoprava, doprava: - nákladní.

Těžba a prodej haldového kameniva-lupku (ČSN 721002) -dovoz na místo vozidly T 815 nebo LIAZ. Výroba letku a dalších nosičů lesklého uhlíku pro slévárenské formovací a jádrové směsi, Výroba antuky. Zemní práce, autodoprava: -TATRA T 815 – sklápěč (možno i s vlekem) -ŠKODA 18.33 SB – sklápěč (možno i s vlekem) ...

Nákladní doprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Autodoprava, doprava, přeprava: - působnost v rámci ČR - 3x AVIA + plachta a hydraulická plošina.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava chlazenými a mrazicími termovozidly. Specializujeme se na EU. Přepravujeme potraviny, léčiva aj. zboží pod kontrolovanou teplotou chladírenskými a mrazicími vozidly Frigo. Vlastníme certifikát ČSN EN ISO 9001:2001.

Nákladní autodoprava Nákladní autodoprava Svářečské práce Zámečnické práce na zakázku - kovovýroba

Servis - nákladní vozidla - specializace na vozy RENAULT Pneuservis - osobní, nákladní a užitkové vozy - BARUM Kamionová doprava - mezinárodní a vnitrostátní - do 25t - vozy RENAULT Autodoprava Autodoprava - do 25t - přeprava nadměrných nákladů (lodě, hausbóty)

Servis - automobily Nákladní autodoprava

Nákladní autodoprava - vnitrostátní - kontejner AVIA Prodej - stavební materiál Kovoobráběčské práce Svářování v ochranné atmosféře Zámečnické práce - kovovýroba na zakázku

Nákladní doprava - vnitrostátní - mezinárodní

- - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava do 3,5t nákladní vozy, dodávky Stěhování Přeprava osob

Doprava - zadní sklápěč - sypký materiál - paletové zboží Prodej - uhlí Zemní práce