Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Zabýváme se mezinárodní i vnitrostátní nákladní automobilovou dopravou a spedicí, dále nabízíme kompletní řešení zajištění distribuce a logistiky Vaší společnosti a poradenství v těchto oblastech. Provozovna: Mladá Boleslav Čejetičky, Pod Borkem 321, tel.:326735510, fax.:326735511.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní kamionová doprava s návěsy do 24t. Služby: -spediční, spedice po České a Slovenské republice - vytěžování vozidel.

Naše společnost nabízí stěhovací služby na míru, výkup a prodej holandského nábytku, renovace nábytku, nákladní taxi, výkup a uložení zeminy a stavebních sutí, expresní rozvoz po Jihlavě a okolí. Víme co takové stěhování a ostatní věci kolem toho obnáší a jaké starosti jsou s tím spojené. Nabízíme všechny služby od obalení nábytku, vynesení, ...

Generální dodavatel staveb : - stavby na klíč - stavební rekonstrukce a modernizace - zateplování budov, izolace zdiva - výstavba obytných domů - výstavba rodinných domů - stavby obchodní, restaurační Práce: - zámečnické a svářečské, instalatérské, topenářské aklimatizační - havarijní, demoliční a demontážní - zemní, výkopové ...

Autobazar - zahraniční automobily Prodej - náhradní díly na všechny automobily Odtahová služba Autodoprava - do 7, 5t Dovoz - automobily ze zahraničí

Autodoprava: -nákladní silniční vnitrostátní tuzemská a mezinárodní zahraniční: -15 vozů do 3, 5 t -4 vozidla do 12 t -3 kamiony. Pneuservis. Prodej: -pneumatiky -disky a příslušenství do 3, 5 t.

Expresní přeprava - do 1,5t - do a z EU Nákladní autodoprava - mezinárodní a vnitrostátní - do 3,5t

Autodoprava, doprava, přeprava: -silniční nákladní: -vnitrostátní (tuzemská) a mezistátní (zahraniční) -expresní doprava -přeprava osob 8+1 -stěhování.

Prodáváme: - stavební materiál - písek - drcený kámen - beton i volně ložené mulčovací kůry. Nabízíme: - odvoz sutě kontejnery - výstabu rodinných domů - zemní práce - pokládku zámkové dlažby. Prodáváme KLIMABLOC, VELUX, SCHIEDEL, TONDACH, EHL a další stavebniny.

Nabídka služeb v oblasti spedice, zasílatelství a mezinárodní i vnitrostátní kamionové dopravy. Prodej olejů a náhradních dílů pro nákladní vozy.

Autodoprava - nákladní - do 3, 5t Zpracování - dřevo Prodej - palivo Technické služby

Opravy: -vozidel -karoserie. Autodoprava.

Vnitrostátní, mezinárodní přeprava: -celo-vozové kusové zásilky (včetně ADR) -expresní přeprava -přeprava JUST-IN-TIME -zprostředkování přepravy -speciální přeprava zdravotního materiálu -prodej technických plynů.

Nabídka mezinárodní i vnitrostátní dopravy a logistických služeb. Zprostředkování námořní a letecké dopravy.

Dopravní služby: - zasilatelství - spedice - nákladní doprava - mechanizace.

Činnost: - vnitrostátní přeprava - mezinárodní přeprava - expresní a zásilková přeprava - spediční služby - přeprava vozidly se zvedacími plošinami - přeprava velkoobjemovými soupravami - kurýrní přeprava - taxislužba - skladovací služby - ubytovací služby - rychloservis - pneuservis a servis osobních motorových ...

AUTODOPRAVA -nákladní -autobusová provozovna: nám. T.G.Masaryka 169 Hodkovice nad Mohelkou

Mezinárodní, vnitrostátní zasilatelství, spedice, doprava, export, import: -vytěžování -přeprava: -kamionová, TIR -nadrozměrné, těžké náklady -přeprava kusových zásilek -doprava malotonážními vozidly do 8t (automobily i s vlekem až 24t) -celá Evropa -speciálně do zemí: EU zejména Itálie, Rakousko, Německo, ...

Dopravní služby poskytujeme v současné době jak vlastními vozidly – 1x Iveco Turbo daily, 3x Daf LF 45 a 2x Renault Master... – tak i najímáním cizích dopravců. Zajišťujeme montáže kuchyňského, bytového, kancelářského nábytku a servis. Dále nabízíme: - stěhování - stolařské práce - pokládky podlahových krytin - montáže a údržby ...

Autodoprava. Přeprava: - nákladů sklápěcími vozidly DAF, Liaz, Tatra, Tatra valníkového typu - betonových směsí vozidly MAN (9 m3), Tatra 815 AM 369. Práce autojeřáby AD080, AD20 a AD28. Práce montážní plošinou MP27. Opravy: - motorová vozidla. Sídlo firmy: - Bieblova 404/8, Ostrava - Moravská Ostrava.

Stavební firma. - rekonstrukce průmyslových a občanských staveb. - novostavby. Doprava (tel: 485159154).