Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Služby: - nákladní autodoprava.

Autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Autodoprava: - mezinárodní - tuzemská.

Silniční nákladní doprava.

Služby - skladování - kamionová doprava vnitrostátní a mezinárodní - logistika - dodávková autodoprava vnitrostátní a mezinárodní

Služby: - doprava dřevní hmoty - doprava kulatého dříví a štěpků - silniční doprava tuzemská i zahraniční - železniční doprava vnitrostátní i zahraniční - kamionová doprava vnitrostátní i mezinárodní - doprava sypkých materiálů - specializace - střední Evropa.

Autodoprava: - vnitrostátní, - mezinárodní.

Autodoprava: -vnitrostátní, -mezinárodní. Prodej: -písek. Služby: -výměna provozních kapalin -nákladní vozidla, -osobní vozidla.

Nákladní autodoprava - přeprava dřeva

Autodoprava a dodávkové služby: -nákladní doprava tuzemská i zahraniční -doprava do 3, 5t, nad 3, 5t i kamionová -pojištění nákladu -přeprava osob. Půjčovna užitkových vozů, přívěsů.

Autodoprava: - soukromá dopravní zdravotnická služba - osobní doprava, sanitky (sanitka), sanitní doprava - převoz pacientů a imobilních osob.

Stavby: -inženýring a výstavba zařízení pro zahraniční investory -inženýrské stavby včetně technické vybavenosti -průmyslové stavby, haly, sklady -bytové a občanské stavby -rodinné domy na klíč -dopravní stavby -kompletní dodávky staveb -zádlažby vnitřní i vnější -strojní pokládka -zateplování budov -zemní práce-UNC ...