Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

vedeno již jako RAJNOŠEK s.r.o. Autodoprava. Zemní práce.

Služby: -automatizované zpracování dat -silniční motorová doprava.

Doprava, pobočka: -mezinárodní, tuzemská kamionová nákladní doprava -spedice, zasilatelství -přeprava nadrozměrných a nebezpečných nákladů -kontejnerová doprava.

Nabízíme kompletní stavební činnost, zateplování fasád, stavby na klíč, novostavby, rekonstrukce, bytová jádra, demolice objektů a natěračské práce, hydroizolace a sádrokartonářské práce. Dále také kontejnerovou doprava a pronájem lešení.

Nákladní autodoprava - vnitrostátnínákladní autodoprava - pohotovostní do 13t - auta s hydraulickou rukou a čelem - dodávky Zpracování dřeva Kácení - prořezy Prodej - palivové a krbové dřevo Lesnické práce (kácení, prořezy, zpracování dřeva)

Autodoprava: -nákladní PV3S s hydraulickou rukou.

Autodoprava: -nákladní automobilová doprava.

Služby: -zemní práce -odbahnění rybníků -hloubění vodovodních rýh a kanalizací -úpravy skládek -autodoprava.

Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní do 3, 5 tuny.

Dřevobráběcí stroje. Dřevovýroba. Autodoprava.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní - do 7, 5t - vozy AVIA Prodej - okrasné oblázky - kamenná drť - písek Dodávka - černé uhlí - ledvické uhlí - palivové dřevo - německé briketyskládání uhlí pásem Prodej - mulčovací kůra - zahradní substráty

Autoservis Autoservis Autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní Vytěžování - vozidla Dovoz - osobní a nákladní automobily z Německa a zemí Beneluxu

Nákladní doprava: - mezinárodní - tuzemská

Nabídka služeb v oblasti dopravy, spedice, logistiky a skladování.

vedeno již jako. s.r.o. - Josef Ondruš autodoprava s.r.o.. Vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava, spedice. Soupravy, přívěsy. Vozidla: RENAULT, PEUGEOT MAN.

Zabýváme se nakládkou a odvozem suti v Praze. Přistavujeme a odvážíme vlastní kontejnery s odpadem. Dále nabízíme prodej písku a štěrku pro stavební práce.