Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Služby: - mezinárodní, vnitrostátní nákladní autodoprava - přeprava nebezpečných nákladů ADR Oprava, servis: - motocykly zn. BMW.

SB STĚHOVÁNÍ BRNO s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti stěhování, autodopravy a skladování. Stěhujeme byty, domy, firmy, instituce a specializujeme se na manipulaci s těžkými břemeny. Stěhujeme do zahraničí: Garantujeme odborné a vysoce profesionální služby.

Autodoprava Ochman je firma provozující vnitrostátní a mezinárodní autodopravu o celkové hmotnosti přesahující 3, 5 t. Dopravu zajišťujeme vozidly značky Scania, Daf a Mercedes. Samozřejmostí je pojištění nákladu u České pojišťovny do hodnoty 1.000.000, -. Zajišťujeme také kompletní stěhovací služby pro Vaši firmu či domácnost. Od roku 2009 ...

Firma Petr Jung se zabývá především realizací zemních, bouracích a výkopových prací pomocí techniky. Dále nabízíme služby kontejnerové dopravy a vývoz a ekologickou likvidaci odpadů. Působíme především v okrese Louny. Naše služby: - zemní, bourací a výkopové práce (vodovodní a kanalizační přípojky, výkopy základů domů, jam, bazénů, příprava ...

Společnost I.J.M – TRANSPORT s.r.o. provozuje autodopravu. Uskutečňuje rozvoz a dovoz zboží do obchodní sítě ve vnitrostátní i zahraniční autodopravě, provádí opravy a diagnostika pro osobní a nákladní vozidla, pneuservis pro osobní automobily. Dále se společnost zabývá pronajímáním prostor, parkovacími službami.

Společnost SPOJSTAV, spol. s r. o. je stavební firmou zaměřující se na realizaci zakázek v oblasti kabelových sítí, inženýrských sítí, výstavbu koridorů a rekonstrukci železničních uzlů. Naše společnost má více než dvacetiletou praxi v oboru a podílela se na výstavbě mnoha velkých a významných staveb u nás a také na Slovensku. Jsme schopni ...

DERETEX s.r.o. je stavební firma poskytující: - realizaci staveb - projekci - kontejnerovou dopravu

Společnost ADOZ, spol. s r.o. nabízí prodej sypkých materiálů, písek a kamenivo. Dále se zabýváme dopravou sypkých materiálů, tříděním a nakládkou písku v pískovně Marokánka. Nakládku materiálu provádíme přímo od výrobce, tím pozitivně ovlivňujeme cenu kameniva a písku. Těžbu štěrkopísku provádíme za pomoci strojů. Doprava. Prodej: - písek ...

Nákladní autodoprava s tahači VOLVO FM 12, FM 13, FH 480. Nabízíme přepravu lesních a stavebních strojů. Nákup a prodej -dřevo. Těžební práce Lesní školka.

Realizujeme výkopové a terénní práce a poskytujeme služby v oblasti nákladní a kontejnerové dopravy.

Vnitrostátní a mezinárodní silniční nákladní doprava nad 12 tun.

Dofis, s.r.o. zajišťuje činnost: -provádění zemních prací, demolic, -uložení sutě a zeminy -prodej a rozvoz písků.

VYBAGRUJEME, ODVEZEME, ZAHUTNÍME Pronájem s obsluhou: -mechanizace -stroje CAT 316C kolové rýpadlo -CAT 428C a CAT 442E, CAT 432D kolový bagr (rýpadlo, nakladač-podkop, lopata, paletizační vidle, svahovací lžíce, hydraulické kladivo CAT H70) -CAT 303CR minirýpadlo (hloubková lžíce, svahovací lopata stavitelná, hydraulické kladivo CAT ...

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

Služby: - kamionová doprava - vnitrostátní, mezinárodní - sběrná služba - skladování Dodávka, montáž: - interiérové dveře - protipožární dveře - protihlukové dveře - kouřotěsné interiérové dveře - zárubně.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní - expresní zásilky - skladování - železniční doprava - lodní doprava.

Galastar s.r.o. je autodoprava vnitrostátní a mezinárodní silocisternami i v režimu GMP+. Provádějí zemní práce včetně bouracího kladiva, demolici objektu včetně uložení sutě, stavební činnost.

Společnost KOREDO, spol. s r.o. se zabývá vnitrostátní, mezinárodní a stavební dopravou. Naší hlavní činností je přeprava sypkých a drcených materiálů, zemědělských a potravinářských komodit, volně ložených materiálů a betonových směsí. Mezi naše další aktivity patří také pronájem a půjčování věcí movitých. Vnitrostátní, mezinárodní a stavební ...

MAXiTRANS, s.r.o. je společnost, která se specializuje na: - letecké kargo transporty nadměrných nákladů - říční přeprava transporty zejména nadměrných nákladů - logistická řešení strojírenských projektů (jak v rámci Evropy, tak prostřednictvím kombinovaných (multimodálních) přeprav po celém světě) - kamionové nadměrné náklady - železniční ...

Firma MK bagry - Martin Křičenský nabízí komplexní zemní a výkopové práce. Působíme především v Pardubicích a okolí. Současně se zabýváme také realizací základových desek a pokládkou zámkové dlažby. Můžete se na nás obrátit také s požadavkem na kontejnerovou dopravu (Avia D100). Disponujeme vlastními stroji - JCB 3CX (2x), LOCUST 752 (UNC 2x), ...

Služby: -autodopravapo České republice, do zahraničí.

Tienda Group s.r.o. je společností zabývajícími se bouracími pracemi, likvidacemi, vyklízením, dovozem nábytku a materiálu. Také provozuje eshop, kde prodávají příslušenstvím ke kočárku, od koleček, přes náhradní duše, nánožníky apod.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní doprava - sběrná služba Itálie - skladování a logistika. Pronájem: - užitkové mikrobusy 8+1 na řidičský průkaz skupiny B - zatížení na závěs až 2, 5 tuny - mikrobus lze pronajmout i s řidičem.

Petr Liška s.r.o. se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní přepravu osob a nákladu do 3 tun a na odtah vozidel.