Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Práce, Služby: -Zajištění dovozu písku -odvoz stavební suti -odvoz komunálního odpadu.

Autodoprava: -silniční doprava.

Služby Doprava: -zeminy -písku -sutě

Autodoprava: -nákladní doprava.

Služby, práce: Autodoprava -silniční doprava -nákladní doprava -zemní práce -mechanizace.

Služby: -autodoprava -přeprava vozidel -zprostředkování obchodu, služeb. Sídlo: Břeclav, Charvátská Nová Ves, SNP 455/22, 69606.

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní: -sypké materiály ve stavebnictví -stavební stroje -paletizovaný materiál. Stavební práce: -rekonstrukce bazénů -rekonstrukce vozovek -demolice objektů, podlahy. Zemní a výkopové práce: -rovnání, svahování, hloubění příkopů -výkopy stavební jámy -hloubění ...

Nákladní doprava. Autodoprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní: -sypké materiály ve stavebnictví -stavební stroje -paletizovaný materiál.

Společnost PROSTOR a.s. provádí komunální, úklidové služby a údržbu zeleně na území hlavního města Prahy i v jeho okolí.

Nabízíme komplexní zemní práce, výkopové práce a také práce demoliční, včetně vyklízení. Také realizujeme dovoz a odvoz sypkých materiálů a stavební suti. Zajistíme terénní úpravy, výkopy bazénů a inženýrských sítí. Působíme v Plzni zejména Plzeň-sever a po dohodě můžeme dojet i dál.

Zemní práce, demolice, autodoprava, odvoz suti a odpadu, pronájem kontejnerů . prodej písku, štěrku, zeminy.

Služby: -vnitrostátní, mezinárodní doprava, spedice -přeprava nákladů.

Autodoprava. Doprava suroviny (vápence) pro výrobu slinku. Nákladní vnitrostátní a mezinárodní silniční doprava. Lomová doprava, přeprava kameniva a sypkých hmot. Pneuservis: - osobní a nákladní automobily - stavební průmyslové a zemědělské stroje.

Práce: -zemní práce -výkopové práce. - výkopy pro kanalizace, elektro, voda, plyn, příprravy na průtlaky Kontejnerová doprava do 4 tun, manipulace s materiálem, nakládání, skládání materiálu. Přistavení kontejneru, odvoz. Dovoz veškerých sypkých materiálů, suti, demolice, vyprošťování vozidel, opravy motorových vozidel.

Vnitrostátní autodopravu, mezinárodní autodopravu a spedici. Autoservis, Prodej, Konzultační činnost

Stavební firma: -pozemní stavby na klíč -novostavby i rekonstrukce staveb bytových, průmyslových, zemědělských objektů atd. Stavební projekce. Kontejnerová doprava MAN. Zelená úsporám.

Nákladní autodoprava: - tuzemská, mezinárodní doprava - celovozové, kusové zásilky.

Zemědělská společnost AG - PRODUKT a.s. se zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu. Naší specializací je chov skotu s produkcí mléka a masa. Pěstujeme obiloviny, kukuřici, řepku i pícniny. Dále provozujeme nákladní autodopravu, zakázkové truhlářství a v sezoně prodáváme brambory, obilí. Sídlíme v obci Šťáhlavy, okres Plzeň-město. Rostlinná ...

Stavební firma v oboru dopravních staveb. Společnost má certifikovaný systém kvality dle ČSN EN ISO 9001:2001. - systém environmentálního managementu dle ČSN EN ISO 14001 : 2005 + systém BOZP dle ČSN OHSAS 18001 : 2008. Získali jsme ocenění MID-TOP 2006. Dobývací činnost ve vlastním kamenolomu a výroba obalené živičné směsi na ...

Služby: - výstavba a opravy komunikací a mostů - ekologické a inženýrské stavby - výroba a prodej živičných směsí, drceného kameniva, betonových směsí, stavebnin - letní a zimní údržba silnic - výstavba, rekonstrukce silnic a mostů - pokládka a prodej živičných směsí - penetrační úpravy vozovek a ploch - prodej stavebnin - ...

Stavební činnost: - výkopové práce - opravy pozemních komunikací - demoliční práce. Půjčovna, prodej: - stavební stroje. Doprava: - nákladní.

Provádíme stěhování strojů, těžkých břemen, technologií, firem i kanceláří. Společně se stěhováním zajišťujeme přepravu nadměrných nákladů tuzemskou i mezinárodní.

1# Provádíme zemní a výkopové práce, úpravy terénu, zpevnění ploch, zámkové dlažby, bazény, kanalizační přípojky, drenáže, základové desky, zářezy do terénu, oplocení, odbahnění tůní a menších rybníků pásovým bagrem TAKEUCHI TB 145 4, 7T. Dále také jsme schopni demolice starých objektů. 2# Nabízíme odvoz suti a smíšených odpadů, dále také dovoz ...

Nákladní autodoprava vozidly nad 3.5 t s hydraulickou rukou, solo nebo soupravy, přeprava návěsy bez plachty. GPS monitoring nákladu.