Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Služby: -Přeprava pohonných hmot -Prodej pohonných hmot.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní (zahraniční) - přeprava ADR pohonných hmot -vozy MAN, IVECO, RENAULT a VOLVO.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní přeprava. Servis, oprava dopravních prostředků, nákladních vozidel. Čerpací stanice - prodej pohonných hmot - automyčka.

Firma Malitrans, s.r.o. je dopravní společností, provozujeme nákladní dopravu, tuzemskou i zahraniční. Služby, autodoprava, přeprava: - nákladní tuzemská, vnitrostátní - nákladní zahraniční, mezinárodní, Česká republika, státy EU. Jsme spolehlivý autodopravce, dbáme vždy na rychlé a kvalitní služby, Vaše zboží přepravíme v požadovaném ...

Autodoprava: - nákladní autodoprava: - přeprava sypkých materiálů (hydráty, strusky, cementy...) - spedice.

Tuzemská nákladní autodoprava: - vůz s hydraulickou rukou (nosnosti 9 tun).

Služby: - kamionová doprava vnitrostátní, mezinárodní - lodní doprava

Velkoobchodní prodej: -materiál vodo-topo, vodoinstalační, topenářský. Nákladní silniční autodoprava-dodávka.

Služby: - nákladní autodoprava tuzemská, mezinárodní - nadrozměrná doprava - námořní, letecká a železniční doprava - skladování - celní služby - logistika

Autodoprava - Doprava sypkých materiálů se sklopnými vozy - Přeprava obalových směsí Zemní a výkopové práce Zimní údržba včetně posypu soli Kontejnerová doprava Prodej štěrku a písků Pneuservis S naší autodopravou přepravujeme sypké materiály po celém Královehradeckém i Pardubickém kraji Zimní údržbu provádíme v Hradci Králové ...

Osobní a nákladní: - vnitrostátní a mezinárodní doprava od 3, 5t do 24tun plachtovými vozidly.

Skladování Nákladní autodoprava Kompletace a balení zboží do tepelně smrštitelné fólie

Mezinárodní kamionová doprava a spediční činnost: - spediční služby - celovozové zásilky - dokládky Naše firma disponuje vlastním vozovým parkem čítajícím 3 tahače zn. DAF XF a návěsy Kögel pro bezpečné a rychlé zajištění vašich přeprav. Prostřednictvím nejmodernější techniky (všechny naše vozy jsou tovární značky DAF XF 105 &106, s ...

Gebrüder Weiss spol. s r. o., transport a logistika.

Bourací práce. Odvoz suti, zeminy a ostatních stavebních materiálů pomocí kontejnerů na odpad. Úklidové práce. Zemní výkopové práce.

Služby: - kamionová doprava (mezinárodní, vnitrostátní) - spedice - skladování - zasilatelství - vytěžování

Práce: - veškeré stavební. Projekce, realizace: - inženýrských sítí - vodovody - kanalizace. Práce: - zemní práce Caterdillar. Autodoprava: -Tatra 815-S3 -Avia 30 prodloužený valník -Liaz -S3.

Nabízíme mezinárodní a vnitrostátní dopravu a spedici. Přepravujeme zásilky od 1 kg do 26 tun a nadrozměrné náklady po celé EU.

Společnost Jaroslava Arenta se zabývá přepravou materiálu, odvozem suti a odpadů a pronájmem kontejnerů v Praha a blízkém okolí. Naše hlavní činnost: - odvoz odpadů, odvoz suti a sypkých materiálů - přistavení kontejneru - pronájem kontejnerů - odvoz komunální odpad na skládku - doprava stavebního materiálu. Naše společnost ...

Přeprava čerstvých potravin a zamraženého zboží.

neověřeno. Autodoprava, přeprava: -osobní doprava pro 8 osob - vozy FORD TRANSIT s klimatizací, s možností připojení krytého vleku -nákladní doprava: -do 3 t, rozměr nákladu 220x130x150 cm a 200x160x200 cm -traktory s vlekem do 15 m3, nosnost 14t -tuzemská vnitrostátní i zahraniční mezinárodní -přeprava ...

Služby: - nákladní autodoprava, přeprava: - sutě, písek, odpady - nákladní vozidlo s hydraulickou rukou (nosnosti 2.4 t).

Výroba, stavba: - filmové a televizní dekorace, kulisy. Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy - nebytové budovy. Služby: - autodoprava.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - izolace izolační PUR pěnou - montáž střešních oken. Služby: - autodoprava.

Autodoprava: - přeprava, doprava sypkých materiálů.