Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Společnost PETROTRANS byla založena v roce 1997 a v současné době je ve vlastnictví holdingu UNIPETROL. Společnost se zabývá speciální automobilovou cisternovou dopravou, zejména potom dopravou kapalných ropných produktů: - pohonných hmot - leteckých a technických benzinů - petroleje - topných, motorových, převodových a průmyslových ...

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní

Dopravní středisko Loukov. Autodoprava, doprava, přeprava: -pohonné hmoty (PHM*) -nebezpečné látky

Služby - nákladní vnitrostátní a mezinárodní autodoprava - doručení zásilek - stěhování.

Nákladní autodoprava: - dovoz kamení, štěrku, písku, zeminy. - odvoz suti - přistavení kontejneru. Zemní práce: - terénní úpravy - zavážení základů.

Pronájem montážních plošin. Nabízíme nůžkové pracovní plošiny, autoplošiny dále kontejnerová doprava a výškové práce.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - logistika - skladování Pobočka Brno Nádražní 674, Modřice

Nabízíme mezinárodní, vnitrostátní kamionovou dopravu: - komplexní služby v dopravě po celé EU i mimo členské země.

Autodoprava, doprava a přeprava Praha, kontejnery, zemní práce, demolice, písek, drť, zemina. Naše Vám firma zajistí: - nonstop autodopravu odpadu stavebního, komunálního, netříděného, tříděného a sutí. - bagrování základů. - vyklízení a likvidace sklepů, půd, prostorů a pozůstalostí - odstranění zahradního odpadu - odvoz a likvidace ...

Nakládání s odpady. Odvoz a likvidace stavebních sutí. Prodej, doprava: - písek - stavební materiál. Vyklízení sklepů a půd.

Autodoprava: - vnitrostátní, mezinárodní. Expresní přeprava: - zásilek a nákladů 1-5kg Osobní doprava. Minibusová doprava: - 5+1, 8+1 přeprava osob. Půjčovna: - obytná auta - karavany. Pronájem vozidla.

Autodoprava: - vnitrostátní přeprava - mezinárodní přeprava - spedice. Skladovací prostory. Servis: - opravy veškerých motorových vozidel - pneuservis pro nákladní i osobní vozy - ruční mytí nákladních automobilů.

Autodoprava: - vnitrostátní přeprava - mezinárodní přeprava - spedice. Skladovací prostory. Servis: - opravy veškerých motorových vozidel - pneuservis pro nákladní i osobní vozy - ruční mytí nákladních automobilů.

Zemní práce Vrchlabí, Hostinné, Trutnov a celé Krkonoše Zemní i výkopové práce s pomocí kráčejících bagrů. Díky našim kráčejícím bagrům zvládneme veškeré zemní práce v těžce dostupných terénech, v lese, okolo kolejí, na svahu i při čištění rybníků - TATRA 815 s 3 - PRAGA V3S sklápěč V zimních měsících provádíme ve Vrchlabí a ...

Služby: - nákladní autodoprava - autoservis - pneuservis

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava

Činnost: - výkopové a zemní práce - kontejnerová autodoprava

Činnost: - nákladní autodoprava

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní - dodávková autodoprava Pneuservis tel.: 721 383 866