Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Slunečný penzion, pension. Ubytování: -kapacita 15 lůžek. Kavárna.

Práce jeřábem AD 080, doprava vozidlem Multicar M25, vedení účetnictví, zakládání s.r.o.

Taxislužba zajišťující přepravu v Olomouci i mimo region. Help Drink (Drink servis), expresní přeprava zásilek. Non-stop dispečink. Bez nočního příplatku, každá desátá jízda zdarma. Stanoviště najdete u hlavního a autobusového nádraží a u OD Timpo.

Doprava: -mezinárodní a vnitrostání kamionová -spedice a zasilatelství. Služby: -obchodní -zprostředkování.

Nákladní doprava. Přepravní spediční služby. Kompletní spediční služby pro zajištění výstav a veletrhů v tuzemsku i v zahraničí.

Zemní a výkopové práce - výkopy základů - výkopy pro inženýrské sítě (vodovod, plynovod, kanalizace) - hloubení bazénů - terénní úpravy - demolice. Autodoprava - dovoz štěrku, písku a zeminy.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní přeprava nákladů.

Autodoprava - nákladní přeprava pomocí návěsů - přeprava sypkých materiálů - doprava mezinárodní i tuzemská.

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní - stěhování

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí.

JPS TRANSPORT s.r.o. je mezinárodní a vnitrostátní nákladní automobilová doprava a spedice. Předmět podnikání: - exportní a importní doprava po EU - nákup zboží a jeho další prodej - skladování - přeprava zásilek po České republice - přeprava do zemí Evropské unie (specializace: Velká Británie, Benelux, Spolková republika Německo, ...

Služy - kamionová doprava mezinárodní a tuzemská - nákladní přeprava - spedice - expresní zasilatelství - skladování.

Elektromontáže, zemní a bourací práce, nákladní autodoprava

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - zasilatelství - stěhování

JM Cargo s.r.o. je logistická firma, která na trhu působí více než 15 let. Sídlí v obci Mladá Vožice v okrese Tábor. JM Cargo s.r.o. se zabývá: - vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava - spedice - logistika - stěhování. Specializací naší společnosti JM Cargo s.r.o. je zahraniční kamionová přeprava do států: - Polsko - ...

Provozuje tuzemskou i zahraniční silniční nákladní dopravu, zasilatelství, dřevovýrobu, zemědělství, výrobu briket a pelet. V Plané nad Lužnicí vlastníme prodejnu chovatelských, zahrádkářských a kuchyňských potřeb a papírnictví. Doprava a zasilatelství: - celá EU - vnitrostátní i mezinárodní kamionová doprava - námořní kontejnerová ...

Podnikáme v oblastech truhlářství, pozemní stavby, zámečnictví, autodoprava a zemní práce. Truhlářství: - dřevěná okna - dveře interiérové, exteriérové - vrata - vjezdové brány - schodiště - plovoucí / masivní podlahy - kuchyňské linky - vestavěné skříně - pergoly, altány - nábytek. Stavební práce: - výstavba a rekonstrukce ...

Služby - nákladní doprava tuzemská a mezinárodní - kamionová přeprava.

Služby - nákladní doprava - velkoobjemová přeprava - spedice.

Služby - mezinárodní a vnitrostátní autodoprava - mezinárodní a vnitrostátní spedice - expresní přeprava - kurýrní přeprava.

Spediční společnost - nákladní doprava mezinárodní a tuzemská - dodávková přeprava místní i zahraniční - expresní přeprava - kurýrní služby.

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava.

Služby: - nákladní autodoprava do 3, 5 tuny - dodávková autodoprava.

Činnost: - zemní práce - nákladní autodoprava: - odvoz suti, odpadu - dovoz písku, stavebního materiálu.