Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava

Autodoprava, expresní zasílatelství, přeprava osob. Provoz expresní vnitrostátní i mezinárodní silniční dopravy vozy od 1 kg do 3, 5 tun. Nabídka stěhování, asistenční služby a přepravy osob mikrobusy.

Silniční motorová doprava. Vnitrostátní, tuzemská a mezinárodní kamionová doprava, přeprava. Doprava nákladů, zboží-3 tuny až 27 tun. Doprava speciálními velkoobjemovými sklápěcími vozy. Spediční činnost, spedice, vytěžování. Autopark-značky MAN, LIAZ, TATRA a AVIA. Kromě návěsových a přívěsových plachtových vozidel, (do 95 m3) máme i ...

Nákladní autodoprava. Zemní práce malým rypadlonakladačem.

Mezinárodní a tuzemská nákladní doprava: -specializace na přepravu nebezpečných nákladů ADR.

Vnirostátní nákladní autodoprava, jeřábnické práce

Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava. Výroba: -zemní a výkopové práce -výkopy základů, zahrnovací práce -terénní úpravy (rovnání a svahování terénu) -přípravné práce.

Práce: -zemní, stavební. Služby: -nákladní doprava.

Mezinárodní zasilatelství a logistika. Přeprava, doprava: - kamionová - železniční - námořní - letecká - sběrná služba Skladování zboží a jeho distribuce. Veletržní logistika. Více než 58 000 zaměstnanců v 900 kancelářích ve 100 zemích světa nabízí kompletní logistické služby.

Služby: -stěhování bytů i firem v Brně, po celé ČR, i na Slovensko -nákladní autodoprava v rámci ČR a Slovenska -servis vozidel všech značek.

Dopravní a spediční firma. Doprava: -nákladní -kamionová -tahače VOLVO, DAF s návěsy KRONE, SCHWARZ-MÜLLER -přepravy nebezpečného zboží volných tříd dle úmluvy ADR. Celní služby: -celní deklarace -celní poradenské služby -celní předpisy.

Nákladní doprava, spedice: -vnitrostátní a mezinárodní přeprava -od hmotnosti 1kg do 24 tun -vozy Mercedes-Benz -osobní přeprava do 8 osob.

Stavební činnost: - dopravní a vodohospodářské stavby - výstavba a opravy vozovek a zpevněných ploch chodníků a silničních objektů - stavba a obnova rybníků, revitalizace území - údržba a čištění toků - sanace sesuvů, opěrné zdi - stavby inženýrské a pozemní - kanalizační, vodovodní řády a přípojky - plynovody, kabelové trasy - ...

Služby: -poradenské služby se zaměřením na stavebnictví. -nákladní, speciální doprava.

Služby: - vnitrostátní zasílatelství - skladovací plochy - skladování, logistika - kompletní logistické služby - jednání dle kodexu zasilatele - individuální přístup

Služby: -mezinárodní a vnitrostátní doprava, spedice a logistika -sklad. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Služby, práce: -autodoprava -demoliční práce -zemní práce.

Práce: -zemní. -výkopové pomocí mechanizace. -terénní úpravy. -demolice. Vozový park: -nákladní vozy zn. TATRA, LIAZ. Služby: -autodoprava sypkého materiálu: -písek, skrývka.

Autodoprava: -nákladní doprava.

Autodoprava: -mezinárodní, kamionová doprava.

Autoservis, opravy, servis: -osobní automobily -diagnostika motoru vozidel ŠKODA, VW, SEAT -mechanické práce -příprava vozidel na STK -měření emisí -seřízení benzínových motorů -výměny olejů -opravy startérů, alternátorů vozidel ŠKODA. Po dobu opravy možnost zapůjčení vozidla.