Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Expresní dodávková a kamionová doprava zboží od 5-33 palet. Destinace: Slovensko, Polsko, Maďarsko, Rumunsko, Slovinsko. Přeprava štěrku, písku, zeminy a st. sutě sklápěcími návěsy, sklápěči. Zemní a demoliční práce traktorbagrem a smykovým nakladačem Komatsu.

Zemní práce včetně nákladní dopravy -odvoz suti, zemin. -výstavba inženýrských sítí, sítě -chodníky a pozemní komunikace -základy rodinných domů, domy a úprava terénu. Zemní práce: -plynofikace -výkopy-jímky, základy, sklepy, pro inženýrské sítě -terénní úpravy -vyklízení podestýlek v halách. Autodoprava, doprava: -pevné a sypké ...

Profi - Gips Transport s.r.o. zajišťuje přepravu potravin chladírenskými vozy do 3, 5 t, dále přepravu zboží a materiálu nad 3, 5 t a dodávku a přepravu stavebních materiálů.

Zemní práce. Výkopové práce. Drobné stavební práce. Přeprava zboží po celé ČR. Demolice. Dovoz stavebního materiálu.

GAZDA Transport s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní zasílatelství. Zprostředkovává dopravní služby, nákladní vnitrostátní i mezinárodní dopravu, zajišťuje spedici, balení, dopravu mrazírenskými vozy a dopravu nebezpečného nákladu dle ADR.

Opravy nákladních vozidel AVIA. Prodej náhradních dílů AVIA. Výkup a likvidace vozů AVIA. Autodoprava do a nad 3, 5 tuny, rozvoz chlazených a mražených potravin. Půjčovna obytných vzidel.

Nákladní doprava včetně prací s hydraulickou rukou. Přeprava buněk, lešení, trámů, vazníků, panelů, stavebních materiálů, ocelových konstrukcí, hutních materiálů, strojů a robotů.

Pozemní i dopravní stavby. Betonové ploty. Zemní práce. Autodoprava. Stavby na klíč. Pronájem stavební techniky.

Autodoprava, doprava, přeprava. Provoz vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava a spedice. Vnitrostátní, provozovaná vozidly do 3, 5 t největší povolené hmotnosti. Nákladní automobily, auta, vozy. Kamionová doprava. Spediční činnost.

Technické služby města Hrušovany nad Jevišovkou s.r.o. jsou organizací, která poskytuje veřejně prospěšné komunální a technické služby nejen pro město Hrušovany nad Jevišovkou, ale také dalším firmám, organizacím, obcím i jednotlivcům. Provádíme čištění a úklid veřejných ploch, údržbu komunikací, máme na starost dopravní značení a provoz veřejného ...

Spedice a kamionová doprava Prodej a rozvoz briket, uhlí, kamenu, štěrku

Autodoprava. Služby: -vozový park 33 vozidel -pick-up, malá dodávka, střední a větší dodávky, vozidla nad 3, 5t do 7, 5t a vozidla nad 7, 5t do 12t -kamkoliv po ČR -vnitrostátní doprava.

Zabýváme se přípravnými pracemi pro stavby, výkopovými pracemi a silniční motorovou dopravou - dovoz a odvoz sypkého materiálu ( písek, kámen, štěrk, sutina ). Stroje: - Tatra 815 s - Avie n.k - UNC 060 - paletizační vidle - Bobcat - Naklápěcí svahová lžíce 1m.

Služby, opravy: -autodoprava -pneuservis, servis

Provádíme zemní a výkopové práce pásovým a kolovým bagrem, smykovým nakladačem. Pronájem kontejnerů a dovoz štěrků, písků a betonu. Transport nábytku a vyklízení prostorů. Realizujeme i práce v oblasti vodo-topo.

Naše firma provádí zemní a výkopové práce, terénní úpravy v rámci celého Jihomoravského kraje. Zajišťujeme přepravu sypkých materiálů a kontejnerovou dopravu. Provádíme demolice drobných staveb.

Autodoprava - valníková a kontejnerová přeprava. Zemní a demoličské práce.

Levná autodoprava, nákladní doprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní. Expresní přeprava, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - motorky, motocykly - čtyřkolky - zahradní technika - zahradní sekačky - zahradní nábytek.

Naše firma se sídlem v okrese Znojmo se zabývá činností v oblasti výstavby a montáže oplocení a realizaci a údržbu zahrad. Nabízíme veškeré služby od  osobní prohlídky pozemku, zaměření a cenové kalkulace, přes zajištění dodávky a dopravy materiálu, až po samotnou realizaci na klíč. V rámci naší činnosti nabízíme realizaci oplocení (plotové ...

Staveb ní práce. Zednictví. Zámečnictví. Autodoprava s hydraulickou rukou.

Zemědělské družstvo Hodonice je zemědělská společnost hospodařící na bezmála 2000 ha zemědělské půdy. Jedním z hlavních zaměření je i pěstování révy vinné, které má v naší společnosti mnohaletou tradici. Celková rozloha vinic je 120 ha a nacházejí se v katastru obcí Hodonice, Tasovice a Krhovice. Rostlinná výroba, autodoprava, opravy ...

Společnost BLAŽEJ s.r.o. se specializuje na širokou škálu stavebních a dopravních služeb. ¨ Nabízíme kontejnerovou dopravu, kde zajišťujeme přistavení a odvoz kontejnerů pro různé potřeby, včetně dovozu stavebního materiálu, písku, štěrku, sutě a odpadu. Naše služby jsou flexibilní a přizpůsobíme je specifickým požadavkům každého klienta. V ...

Služby: -demolice objektů -zemní práce -odbahnění rybníků -autodoprava.

RA stavebniny -stavby-na klíč, bytové, občanské, provozní objekty -bourání, demolice -výkopy -střechy-tesařství, klempířství -půdní vestavby -sádrokartony -zateplovací systémy -obklady, dlažba -inženýrská, projekční a rozpočtová činnost. Výstavba (možno ihned): -v přírodní lokalitě v Těšeticích -rodinné domy-individuální výběr projektu ...

Penzion Podzámčí poskytuje ubytování v malebném okrese Znojma. Jan Gazda se zaměřuje také na zajišťování mezinárodní a vnitrostátní nákladní dopravy.