Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Stavby-dodávka, montáž: -opláštění hal, opláštěné haly -nezateplené oboustranný lakovaný plech, zateplené PUR panely -přípravné zemní práce, demolice objektů, projektová činnost ve výstavbě. Stavební práce: -stavební práce strojem UNC 060 -práce rypadlem Predator 425 -práce vibračním válem ( 800 Kg ) -montáže ocelových ...

Realizace, projekt a údržba zeleně: -dle návrhů architekta Zakládání veškerých druhů zeleně včetně výsadby vzrostlých dřevin s následnou péčí a údržbou: -průklest -zálivka -garance uchycení dřeviny -sběr, odvoz a likvidace odpadů (odpadků) Kácení: -i rizikové za pomoci vysokozdvižných plošin včetně odstranění pařezů. Zimní ...

Profisped CZ je tým odborníků v oblasti dopravy a spedice. Přepravíme váš náklad rychle a bezpečně kamkoliv po České republice i v zahraničí. Využijte profesionální mezinárodní přepravu Profisped CZ.

Autodoprava: vnitrostátní, tuzemská, mezinárodní (velkoobjemové) Nákladní doprava, přeprava. Přeprava sypké hmoty, sypkých hmot. Sklápěcí návěs IVECO RENAULT, SCANIA. Zprostředkování prodeje ND, náhradních dílů, náhradní díly, oleje, olejů. Výroba, pěstování vína, víno: odrůdové. Výroba nápojů, nápoje. Poskytování služeb pro zemědělství a ...

Autodoprava: -nákladní doprava -kamionová doprava -logistika.

Doprava, přeprava. Nákladní autodoprava: -dodávky do 7, 5t -valníky (atmosferické skříně) -i s hydraulickým čelem -obsah palety až 15ks.

Autodoprava: -rozvoz a distribuce zboží a manipulace se zbožím či jiným materiálem. -nákladni doprava. -vnitrostátní doprava. -mezinárodní doprava. -přeprava drobných i rozměrných nákladů, drobné zásobování.

Mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství a obchod. Mezinárodní kamionová doprava: -vytěžování nákladní dopravy po Evropě -vlastní kamionová doprava -přeprava slévárenských surovin.

Autodoprava ČR, SR. Silniční, motorová, nákladní doprava, 1 tahač + návěs 24 tun. Vytižování vozidel.

Autodoprava: -nákladní. Strojní a zemní práce.

Autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní -Volvo, Iveco 25t -návěsy 13, 6t.

Autodoprava nákladní, vnitrostátní: -AVIA skříň.

Autodoprava: - mezinárodní - Rakousko - vnitrostátní.

Služby: - nákladní autodoprava

Nákladní doprava: -přeprava kusových zásilek z domu do domu v systému SBS*-TEX* do 24-48 hod. -komplexní dopravní obsluha, t.j.svoz, skladování, balení, rozvoz -mezinárodní kamiónová doprava, specializace Balkán a Pobaltí . Činnost: -spediční. Reklama na vozidlech.

Autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní - zasílatelství.