Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Autodoprava. Zemní práce.

Autodoprava: - mezinárodní - vnitrostátní.

Autodoprava. - vnitrostátní i mezinárodní kamionová přeprava

Silniční motorová nákladní autodoprava: -mezinárodní (zahraniční) -vnitrostátní. Sídlo společnosti: -Lužice, V Chalupách 27/224.

Export, import: - zelenina. Loupání cibule. Kamiónová autodoprava.

Autodoprava, spedice, celní služby.

Autodoprava: -silniční nákladní.

Autopůjčovna Koblížek: -půjčovna osobních aut včetně luxusního USA vozu zn. SUBURBAN s řidičem, na svatby a různé reprezentační akce (6 míst). Autodoprava: -přeprava potravin v autě s chladicím boxem -přeprava drobného zboží v dodávce zn. DODGE. Práce: -pokrývačské -klempířské: -opravy, rekonstrukce a výroba všech ...

Autodoprava: -nákladní.

Autodoprava: -nákladní.

Autodoprava: -nákladní doprava.

Vnitrostání, nákladní doprava po ČR, spedice, přeprava, převoz zásilek a zboží (potraviny, sklo, paletované zboží, nábytek, krmiva, balené zboží). Autopark: -3 nákladní auta do 5 t valník s plachtou, objem nákladu 16 palet -1 vůz DAF* 45 -2 auta AVIA 75.

Silniční motorová doprava: - nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti do 3, 5 tuny včetně, - nákladní mezinárodní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti do 3, 5 tuny.

Autodoprava: -vnitrostátní a mezinárodní silniční doprava.

Stavební společnost: -dopravní stavby-činnost v oboru výstavby dopravních cest, především se zaměřením na jejich spodní konstrukční vrstvu -vodohospodářská díla-firma má zkušenosti v oblasti realizací veškerých vodních a vodohospodářských zařízení jako jsou hráze, čerpací stanice, ČOV, závlahový systém, vodoteče, trubní řády, zpevňovací ...

Služby: -vnitrostátní doprava -mezinárodní doprava.