Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Přeprava: - koně - hospodářská zvířata.

Společnost CONCEPTURA s.r.o. realizuje komplexní služby v oblasti developerské činnosti, stavebních, zednických prací. Mezi činnost patří rekonstrukce, elektroinstalace, dopravu sypkých materiálů a jiné.

Kamionová doprava: -přeprava pilin, dřevní štěpky, zemědělské komodity a uhlí. Dopravní park: -6x návěsová souprava Walking floor -2x návěsové soupravy sklápěcí -2x sklápěcí soupravy Dopravní směry: Evropa + vnitro. Prodej použitých zemních strojů. Strojní vybavení: Dozer Caterpillar D4H, Dozer Caterpillar D5C LGP, Dozer ...

Nákladní autodoprava, kontejnerová přeprava, zemní a výkopové práce či odvoz a likvidaci odpadu pro Vás zajistí firma Ladislav Kollárik. Jak již bylo zmíněno zaměřujeme se na nákladní a kontejnerovou dopravu, zemní a výkopové práce, pronájem kontejnerů, odvoz a likvidaci odpadu, přepravu stavebních strojů či odvoz a dovoz zeminy. Jsme ...

Nákladní tuzemská a zahraniční doprava.

Pneuservis, rychloservis, autobazar, autodoprava: -prodej pneumatiky BRIDGESTONE, FIRESTONE, DAYTON, NOKIAN, DUNLOP, HANKOOK, MATADOR, BARUM, CONTINENTAL -pneuservis, opravy defektů - dušové, bezdušové -prodej ALU disky, kryty kol, sněhové řetězy -likvidace pneumatik -uskladnění pneumatiky -čištění ALU disků -prodej autobaterie, ...

Společnost TMT transport s.r.o. se sídlem v Brně se již téměř 13 let zabývá vnitrostátní přepravou sypkých materiálů. K dispozici máme sklápěcí soupravy Arocs se zateplenou korbou, kterými dodáváme materiál na stavby po celé republice a také buldozer, který slouží ke zpracování přepravovaného materiálu. Naše činnost zahrnuje bezpečnou a ...

Autodoprava, doprava: -silniční nákladní -mezinárodní automobilová 1kg*-3, 5t přeprava zboží -vnitrostátní doprava -doprava po celé Evropě -vývozní, dovozní celní odbavení -pojištění zboží -Česká republika-Švýcarsko-ČR -import-export.

Půjčovna a pronájem specializovaného nářadí, nástroje a stavební mechanizace značek Hilti, Weber, Stihl, Endress, Remko: -bourací, sekací, vrtací, řezací a brousící technika -diamantová vrtací a brousící technika, jádrové vrtání -kotvící, lepící, vsazovací, měřící a nivelační technika -hutnící a vibrační technika -teplovzdušné ...

Autodoprava Zateplování staveb Výstavba, rekonstrukce - průmyslové stavby Výstavba, rekonstrukce - občanské a bytové stavby.

Služby: - těžká, nadměrová doprava - vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava - přeprava kusových zásilek - expresní přeprava - spediční činnost.

Společnost JAPEDO s.r.o. zajišťuje přepravu různého nákladu vozidly všeho druhu v České i Slovenské republice. Také přijímá dopravce s vlastními vozy. K dispozici je stálá dispečerská podpora a hrazení přejezdů firmou.

Firma se zaměřuje na silniční motorovou dopravu nákladními vozidly a jízdními soupravami do 3, 5 t. Přepravuje širokou škálu nákladů pro různá odvětví.

Kontejnerová doprava. Demoliční práce. Zemní práce.

Autodoprava nákladní, kamionová, vnitrostátní a mezinárodní. Strojní čištění vozovek. Zemní práce: -strojem UNC 060+příslušenství -CATERPILLAR-CAT 432D. Půjčovna stavební mechanizace.

Doprava a Spedice - denně jezdíme ČR-Slovensko-Rakousko, pravidelné jízdy po trase Praha - Brno - Ostrava, Praha - Vídeň, Praha - Bratislava. Expresní přeprava. Stěhování. Celní a deklarační služby.

Přepravní společnost JK speed kipper s.r.o. se zaměřuje na tuzemskou a mezinárodní kamionovou dopravu. Jsme mladá a dynamicky se rozvíjející společnost, na trhu působíme od roku 2013. Nabízíme přepravu volně ložených sypkých materialů sklápěcími návěsy o nosnosti až do 31 tun, dále transport tekutých materialů cisternovým návěsem nebo odvoz a ...

Zámečnictví: -kovovýroba -ocelové konstrukce -kontejnery – výroba a opravy -zdvojené podlahy -sváření. Kontejnerová autodoprava -dovoz: písku, betonu, štěrku, atd. -odvoz: komunálního odpadu, sutě, atd. -převoz: stavebních strojů a jiného materiálu.

Činnost: - autodoprava - kontejnerová doprava - přeprava materiálu - odvoz - pronájem kontejnerů - vyklízení objektů.

Nákladní autodoprava, zasilatelství: - doprava tuzemská i mezinárodní - přeprava nadrozměrných zásilek - přeprava stavební, zemědělské, manipulační a ostatní techniky.

Doprava: -vnitrostátní -mezinárodní -spedice.

Autodoprava. Přeprava - do 24t - vozy MAN, MERCEDES dovoz.

Mezinárodní, vnitrostátní přeprava i kvalitní skladovací služby.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava a přeprava, spedice: -pravidelný export a import -přeprava expresních zásilek -kamionová doprava -velkoobjemová přeprava.

Služby: -mezinárodní zasilatelství -vnitrostátní zasilatelství -zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -provozování cestovní agentury -zemědělství, včetně prodeje nezpracovaných zemědělských výrobků. Doprava, letecká, lodní, silniční, železniční.