Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Vnitrostátní nákladní doprava

Nákladní doprava - tuzemská a mezinárodní - LIAZ a DAF do 9t - sklápěcí návěs do 20t - VOLVO do 20t - CITROEN JUMPER AVIA do 3t

Vnitrostátní nákladní doprava

Služby: -dopravní -transfery na letiště -služební cesty -společenské, sportovní a kulturní akce, svatby -dovolené a poznávací výlety -odvozy z večírků a oslav mikrobusy, minibusy. Pronájem: -mikrobusu a minibusu Opel Vivaro 8+1 osob, Renault Trafic 8+1 osob a Mercedes Vito 4+1 osob -expresní/kurýrni/ přepravu zboží ...

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Autodoprava a spedice: - malotonážní zásilky - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční. Vytěžování, skladování.

Půjčovna, návrhy, montáž, pronájem: - konstrukce lešení - fasádní rámové lešení - ochranné sítě - pojízdné lešení. Opravy balkónů. Autodoprava. Zednické práce.

Nákladní kamiónová doprava - nadměrná přeprava mezinárodní i tuzemská.

Autodoprava. Přeprava: - nákladů sklápěcími vozidly DAF, Liaz, Tatra, Tatra valníkového typu - betonových směsí vozidly MAN (9 m3), Tatra 815 AM 369. Práce autojeřáby AD080, AD20 a AD28. Práce montážní plošinou MP27. Opravy: - motorová vozidla. Sídlo firmy: - Bieblova 404/8, Ostrava - Moravská Ostrava.

Autodoprava, silniční nákladní doprava: - mezinárodní, zahraniční - vnitrostátní, tuzemská. Spedice.

Autodoprava: - nákladní - vnitrostátní - mezinárodní. Odtahová služba.

Dodávková doprava - přeprava zboží

Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost. Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov . Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin.

Doprava do 1, 5t Pokládka - obklady - zámkové a keramické dlažby Zednické práce Půjčování - hutnící technika (vibrační deska 62kg)

Autodoprava: - silniční doprava nákladní tuzemská, vnitrostátní.

Autodoprava: - soukromá dopravní zdravotnická služba - osobní doprava, sanitky (sanitka), sanitní doprava - převoz pacientů a imobilních osob.