Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Bezpečnost práce Fyzické ostrahy objektů - ochrana a ostraha majetku a osob - patrol systém - elektronické zabezpečení a monitorování na PCO - zásahová jednotka - ochrana barů a diskoték - kamerové dohledové centrum Zajištění - požární ochrana Doprava - mezinárodní - do 3, ...

Přepravní společnost. Expresní přeprava zboží po celé Evropské unii. Rozvoz zboží po České i Slovenské republice. Živnost ukončena 05/2014.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní - vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční).

Cestovní agentura, kancelář: -Specialista na Chorvatsko -pobytové zájezdy tuzemské i zahraniční -ozdravné lázeňské pobyty (Karlovy Vary, Poděbrady, Luhačovice, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně) -Beskydy. Penzion Gaudeamus s celoročním ubytováním: -Beskydy, Velké Karlovice, Pluskovec 765 tel.:571444541 ...

Vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava a spedice

Vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava do 24t

Stavební firma, práce: -zemní a výkopové -těžba a prodej štěrkopísku -realizace staveb -silniční nákladní a osobní doprava.