Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Skladování. Logistika. Outsourcing obalů. Mezinárodní a vnitrostátní doprava a zasilatelství.

Přeprava: - nadměrné a nestandardní náklady, včetně přípravy trasy, vyřízení potřebných povolení a naložení a vyložení nákladu - hmotnost nákladu do 80 tun -délka nákladu více než 20 metrů (záleží na druhu nákladu a možnosti jeho uložení) - výška a šířka nákladu dle průjezdnosti navržené trasy. Díky nízkoprofilovým podvalníkům Noteboom ...

Doprava, autodoprava, přeprava: - automobilová silniční nákladní kamiónová: - vnitrostátní nákladní doprava po celém území České a Slovenské republiky - mezinárodní kamionovou dopravu v rámci států

AUTODOPRAVA: - vnitrostátní, mezinárodní - nákladní a dodávková vozidla od 1 do 7 tun nosnosti

Zajišťování nákladní autodopravy.

Nákladní silniční přeprava, autodoprava: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní. Přeprava valníkovou soupravou, valníkovými návěsy (bez plachty, s plachtou), cisternovými návěsy. Převoz: - hutní materiál - stavební materiál - sypké hmoty - asfalt.

Doprava, autodoprava, spedice: - nákladní vnitrostátní, zahraniční. - import zásilek nebo zboží ze zahraničí do ČR - transport přes republiku. Vozový autopark: - tahače, kamiony, vozy Avia, Iveco, malé dodávkové vozy.

Naše služby: - mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava celovozových a částečných zásilek - letecká, námořní doprava - logistika, distribuce.

Autodoprava. Služby: -vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava -spedice.

Autodoprava, silniční doprava: - nákladní vnitrostátní - nákladní mezinárodní.

V KONKURSU! Autodoprava. Nákladní autodoprava, přeprava. Vnitrostátání, tuzemská doprava. Potravinářská cisterna-izotermická.

Autodoprava. Stavební mechanizace. Provozujeme jeřábnické práce do 20t s autojeřábem AD20, autodopravu s vozidlem do 7, 5t s hydraulickou rukou, mezinárodní autodopravu se zaplachtovanými návěsy - třístrané shrnování a námořní kontejnery vč. HC

Doprava: -nákladní -kamionová -zahraniční -spedice -logistika.

Odtah vozidel. Nákladní doprava. Dovoz aut na zakázku.

Autodoprava a zasilatelství. Sídlo firmy. Mezinárodní autodoprava: Maďarsko, Srbsko, Bosna i Hercegovina, Rumunsko, Bulharsko a Řecko, západní státy Evropské unie. Vozový park: -20 - 25 tahačů DAF -20 plachtových návěsů Schwarzmüller o objemu 90 cbm -2 kontejnerové podvozky -1 plachtové vozidlo o celkové hmotnosti 12 000 kg -1 ...

Autodoprava, přeprava: - nákladní kamionová: - mezinárodní (zahraniční) - vnitrostátní (tuzemská).

Služby: -autodoprava -mezinárodní i vnitrostátní doprava -kamionová doprava a spedice.

Autodoprava, doprava. Vnitrostátní, mezinárodní autodoprava.

Mezinárodní kamionová doprava, přeprava tekutých potravinových substrátů v isocisternách, servis nákladních automobilů .