Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Export, import: - zelenina. Loupání cibule. Kamiónová autodoprava.

Silniční nákladní doprava - kamiónová: - mezinárodní - vnitrostátní. Spedice.

Autodoprava, spedice, celní služby.

Autodoprava: - vnitrostátní kamionová doprava s větší vzdáleností - mezinárodní kamionová doprava, TIR (především Itálie) - nákladní doprava.

Autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní nákladní 1T-25T.

Autodoprava, doprava, p řeprava: - nákladní tuzemská a mezinárodní.

Firma GERY s.r.o je Vaším partnerem v oblasti přepravy kusových zásilek i palet po České republice a z České republiky do dalších zemí EU. V případě sběrné služby se specializujeme na přepravu zboží z ČR do Polska, na Slovensko a zpět.

Autodoprava, přeprava zboží, palet a materiálu: - vnitrostátní - mezinárodní.

Opravy silničních vozidel. Výroba výrobků z plastů, skleněných vláken včetně jejich doplňků. Silniční motorová doprava - nákladní vnitrostátní - provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti do 3, 5 tuny včetně - nákladní mezinárodní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti do 3, 5 tuny včetně

Spediční firma. Kompletni přepravní servis. Individualni přístup ke každé zakázce pracovní doba - dle potřeby zákazníků spolupráce se zahraničními spedičními partnery

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční) -kamionová 6t a 3t.

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní (tuzemská a zahraniční): -kamionová do 24 t.

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní (země EU** - Belgie, Dánsko, Finsko, Francie, Irsko, Itálie, Lucembursko, Německo, Nizozemsko, Portugalsko, Rakousko, Řecko, Španělsko, Švédsko, Velká Británie): -kamionová (kamiónová) automobilová nákladní silniční -vozy DAF*, AVIA -motory EURO 3, EURO ...

Zajištění mezinárodní a vnitrostátní kamionové přepravy včetně přepravy nebezpečných nákladů.

Doprava: -silniční motorova nákladní -vnitrostátní provozovaná vozidly nad 3, 5 tuny celkové hmotnosti -mezinárodní provozovaná vozidly nad 3, 5 tuny celkové hmotnosti.

Služby: - autojeřábnické práce - nákladní autodoprava

DOPRAVA: - nákladní lehká i střední, vnitrostátní a mezinárodní

Vnitrostátní nákladní doprava. Mezinárodní nákladní přeprava.

Služby: -nákladní autodoprava.

Zasilatelství pro vnitrostátní a mezinárodní dopravu. Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní: -zásilky (zásilek). Služby: -zasilatelství -vytěžování vozidel -spedice, spediční.

Autodoprava, doprava, přeprava: -kamionová - mezinárodní, zahraniční (Evropa). Odtahová služba.

Autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní.