Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Autodoprava: - vnitrostátní, - mezinárodní.

Autodoprava: -vnitrostátní, -mezinárodní. Prodej: -písek. Služby: -výměna provozních kapalin -nákladní vozidla, -osobní vozidla.

Autodoprava a dodávkové služby: -nákladní doprava tuzemská i zahraniční -doprava do 3, 5t, nad 3, 5t i kamionová -pojištění nákladu -přeprava osob. Půjčovna užitkových vozů, přívěsů.

Stavby: -inženýring a výstavba zařízení pro zahraniční investory -inženýrské stavby včetně technické vybavenosti -průmyslové stavby, haly, sklady -bytové a občanské stavby -rodinné domy na klíč -dopravní stavby -kompletní dodávky staveb -zádlažby vnitřní i vnější -strojní pokládka -zateplování budov -zemní práce-UNC ...

Autodoprava, doprava: - mezinárodní, vnitrostátní - kamionová, nákladní.

Železniční přeprava. Námořní přeprava. Silniční přeprava. Říční přeprava. Letecká přeprava. Kombinovaná přeprava. Skladovací a logistické služby.

Služby: - mezinárodní kamionová doprava - nadrozměrná přeprava

Česká společnost Dema Transport CZ je pobočkou italské společnosti Dema Service. Zabýváme se přepravou bílé techniky po celé Evropě a v ČR. Máme 30 vozů. Od roku 2011 využívá služby Eurowag: refundace daní, palivové karty a mýto

Spedice. Doprava nákladní: - vnitrostátní, mezinárodní, kamionová doprava.

Autodoprava, doprava: - mezinárodní kamionovou přeprava ovoce, zeleniny se zaměřením na Španělsko, Portugalsko, Itálie, Holandsko. - mrazírenské návěsy.

Autodoprava: - nákladní doprava vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční kamionová doprava.

Mezinárodní kamiónová doprava nákladní a spedice: - přeprava, služby mezinárodní i vnitrostátní dopravy - nákladní doprava - kamionová doprava - dodávková autodoprava - logistika - nadrozměrné náklady - skladování a skladovací služby.

Spediční služby. Vnitrostátní a mezinárodní spedice. Kusové i celovozové zásilky v rámci Evropské unie Provozovna: - Martinovská 3244/42 (DPO), 723 00 Ostrava - Martinov.

Prodej - pneumatiky Autodoprava E-shop - potřeby pro kreativní tvoření

Montáž: -tažná zařízení všech typů. Doprava (autodoprava): -užitkové nákladní vozy (dodávky) -FORD TRANZIT (10m3, 1t), -MERCEDES SPRINTER (14m3, 1, 4t).

Nákladní doprava Recyklace - kovový odpad

Autoservis Geometrie Měření emisí osobních a nákladních automobilů Autodoprava

Doprava: - silniční - kamionová - zahraniční. Zasilatelství. Oprava: - motorových vozidel. Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.