Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Dopravní společnost, zasilatelství, spedice - přeprava nákladů - kamionová přeprava tuzemská i zahraniční.

Činnost - zemní a výkopové práce - zakládání staveb – vrtání pilotů. Služby - vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodoprava. Výroba - jednoúčelové stroje pro montáž, třídění, přesun materiálu v sériové výrobě - robotické stanice.

Dopravní společnost - mezinárodní nákladní přeprava - zasilatelství.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava

Služby: - vnitrostátní, mezinárodní přeprava zboží pro automobilový průmysl.

Služby: - mezinárodní nákladní autodoprava (Německo, Belgie, Nizozemí, Dánsko, Francie, Itálie) - logistika - spedice.

Služby - vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava - kamionová doprava - expresní přeprava zboží.

Dopravní a logistická společnost - mezinárodní nákladní přeprava - spedice - logistika - zasilatelství.

Dopravní a logistické služby - vnitrostátní a mezinárodní nákladní přeprava vozidly o hmotnosti do 6, 5t.

Zprostředkování železniční, námořní, kamionové, říční a kontejnerové dopravy. Služby skladování, manipulace, distribuce v tuzemsku i zahraničí.

Velkoobchod ovoce a zelenina - dovoz ovoce, zeleniny, bylinek, hub, exotických plodů. Nákladní autodoprava - kamionová doprava mezinárodní - přeprava ovoce, zeleniny a potravin.

Činnost: - přeprava zboží s kontrolou a regulací teploty - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - spedice

Naše firma LAGARDE SPEDITION spol. s r.o. se sídlem v Chebu Vám nabízí služby v oboru logistika, skladování, spedice, autodoprava a také poradenskou činnost. Nákladní vnitrostátní a mezinárodní silniční doprava: -cisternová přeprava -sklápěčky -valníková přeprava -posuvné podlahy Vozový park - 131 nákladních automobilů. Služby: ...

Mezinárodní spedice a přeprava. Distribuce. Celní servis. Provoz mycí linky. Skladování a distribuce

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní - zasilatelství

Dopravní, spediční a logistické služby - mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava - přeprava kusových zásilek - přepravy ADR - spedice - logistika.

Mezinárodní spedice: - expresní přeprava zásilek - celovozové - kusové - celní služby.

Služby - zasilatelství - spedice - nákladní doprava vnitrostátní a mezinárodní.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava - pravidelná linková doprava osob do zaměstnání - vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava

Jsme dopravní společnost Fiala František, autodoprava spol. s r.o. se sídlem v Přešticích, v okrese Plzeň-jih. Provozujeme nákladní tuzemskou a mezinárodní autodopravou. Naše služby poskytujeme v rámci ČR i EU. Vlastníme 3 kamióny. Služby, doprava, přeprava: - nákladní autodoprava, kamionová přeprava. - tuzemská i mezinárodní, ...

Společnost Petr Synek se od prvopočátku zabývá především mezinárodní kamionovou dopravou, přepravou nebezpečných věcí a námořní kontejnerovou dopravou. Součástí firmy, která se nachází v Ostravě, je také servis pro zasílatelství, kde máme vlastní vysoce efektivní systém. Poskytujeme služby pro vyzvedávání zásilek a jejich následnou dopravu do ČR ...

Mezinárodní kamionová doprava. Vnitrostátní kamionová doprava. Zasílatelství. Sběrná služba. Poradenství v dopravě. Námořní kontejnerová doprava. Zprostředkovatelská činnost v dopravě. Skladování.

Služby: -vnitrostátní nákladní přepravu vašeho nákladu -mezinárodní doprava, export i import na území celé Evropy -zajišťujeme přepravu osob po celé České republice i v rámci celé Evropy za příznivou cenu.

Služby - mezinárodní i tuzemská kamionová doprava - spedice.