Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Autodoprava: - nákladní autodoprava: - přeprava sypkých materiálů (hydráty, strusky, cementy...) - spedice.

Služby: - kamionová doprava vnitrostátní, mezinárodní - lodní doprava

Služby: - nákladní autodoprava tuzemská, mezinárodní - nadrozměrná doprava - námořní, letecká a železniční doprava - skladování - celní služby - logistika

Osobní a nákladní: - vnitrostátní a mezinárodní doprava od 3, 5t do 24tun plachtovými vozidly.

Cena dopravy online ! Naše firma provozuje webový portál a nabízí služby v oblasti nákladní silniční dopravy a to již od jedné palety. Např. doprava z Německa, doprava z Holandska z Belgie a Francie. Zajištění celovozové přepravy, přepravy formou dokládky a sběrné služby. Možnost objednání online.

Mezinárodní kamionová doprava a spediční činnost: - spediční služby - celovozové zásilky - dokládky Naše firma disponuje vlastním vozovým parkem čítajícím 3 tahače zn. DAF XF a návěsy Kögel pro bezpečné a rychlé zajištění vašich přeprav. Prostřednictvím nejmodernější techniky (všechny naše vozy jsou tovární značky DAF XF 105 &106, s ...

Gebrüder Weiss spol. s r. o., transport a logistika.

Služby: - kamionová doprava (mezinárodní, vnitrostátní) - spedice - skladování - zasilatelství - vytěžování

Nabízíme mezinárodní a vnitrostátní dopravu a spedici. Přepravujeme zásilky od 1 kg do 26 tun a nadrozměrné náklady po celé EU.

Přeprava čerstvých potravin a zamraženého zboží.

Služby: - nákladní autodoprava mezinárodní - spedice

neověřeno. Autodoprava, přeprava: -osobní doprava pro 8 osob - vozy FORD TRANSIT s klimatizací, s možností připojení krytého vleku -nákladní doprava: -do 3 t, rozměr nákladu 220x130x150 cm a 200x160x200 cm -traktory s vlekem do 15 m3, nosnost 14t -tuzemská vnitrostátní i zahraniční mezinárodní -přeprava ...

Provádíme: - dopravní a spediční služby.- specializace Rusko, Kazahstán, Ukrajina, Bělorusko - i drobné zásilky. Prodej: dřevěné ekobrikety a pelety, štípané dřevo.

Služby: - mezinárodní nákladní autodoprava - specializace Itálie, Švýcarsko - celní deklarace - skladování.

Logistic Services nabízí: Přepravu zásilek - všemi druhy dopravy z jakéhokoli místa

Mezinárodní nákladní doprava, spedice

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - spedice - logistika

- autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava - autodoprava státní i mezinárodní, přeprava břemen do 2000kg - přepravní služby MAX: délka: 460 cm výška: 180 cm šířka: 160 cm NOSNOST: vnitro: 2000kg Euro: 1250kg 6 euro palet, 15, 6m3

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní

Mezinárodní zasilatelství. Autodoprava, doprava: - nákladní přeprava - mezinárodní.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - skladování - stěhování

Nabízíme mezinárodní a vnitrostátní osobní dopravu minibusy a limuzínami až pro 8 osob, mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodopravu do 2, 2 tuny.

Kamionová a kusová doprava po celé Evropě. Sběrná linka Hamburg. Kontejnerová doprava nejen po Evropě. Zámořské přepravy. Nadrozměrné a těžké přepravy. Letecké přepravy. Celní deklarace. Skladování.

Autodoprava nákladní, kamionová: -vnitrostátní -mezinárodní, zahraniční. Spediční služby. Zastoupeny relace Benelux, SRN, Francie, Itálie, Anglie, Španělsko a Portugalsko.

Mezinárodní zasilatelství. Služby: - mezinárodní přeprava těžkých a nadrozměrných kusů - speciální přepravyinvestičních celků - námořní - letecká - kamionová - silniční - železniční - kombinovanádoprava projektů včetně proclení - proclívání - zámořská sběrná služba.