Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Činnost: - kamionová doprava vnitrostátní a mezinárodní - spedice - vytěžování - skladování

cargo-partner je soukromá společnost, která úspěšně působí na trhu mezinárodní přepravy a logistiky již více než tři dekády. Výše obratu společnosti v roce 2015 činila 540 milionů eur a na jejím úspěchu se podílelo více než 2300 zaměstnanců z poboček po celé západní, střední a východní Evropě, v severovýchodní a jihovýchodní Asii, v zemích ...

Činnost: - mezinárodní kamionová doprava - vnitrostátní kamionová doprava - ADR - zemní práce Pronájem, půjčovna: - dopravní a stavební technika, stroje

Námořní přeprava: - kvalitní a rychlá přeprava do i z celého světa - kontejnerové zásilky FCL a LCL - všechny typy kontejnerů - spolupráce se všemi námořními linkami - přímá spojení s agenty rejdaře - smluvní speditér v Hamburku i Koperu - napojení na celosvětový LCL-servis.

Služby: - nákladní autodoprava mezinárodní - ADR - skladování, logistika - odtahy vozidel - pneuservis osobních a nákladních vozidel

Služby: - pneuservis - autoservis - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní

Činnost: - nákladní autodoprava mezinárodní a vnitrostátní

Služby - mezinárodní a vnitrostátní doprava - nákladní přeprava - kamionová a dodávková autodoprava - autoservis, autoopravna - pneuservis - odtahová služba.

Spedice - mezinárodní i vnitrostátní kamionová doprava - nákladní přeprava.

Mezinárodní kamionová doprava - nákladní přeprava.

Autodoprava: - mezinárodní kamionová doprava - vnitrostátní doprava - rozvoz - plachtové vozy, chladírenské vozy - dodávkové, skříňové vozy - export, import - nadrozměrné přepravy.

Spedice, zasilatelství, doprava: - vnitrostátní, mezinárodní - nákladní, silniční, letecká, námořní - zásilky-kusové, celovozové - expresní přeprava-pravidelné trasy. Služby: - pojištění-přepravované zboží - celní deklarace - zastupování v celním řízení - zajištění-celní dluh - úhrada-clo, daň s refakturací.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní

Nákladní autodoprava: - tuzemská - zahraniční.

Zámečnictví, nástrojářství. Autoklempíství. Karosářství. Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny i nad 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava - nákladní přeprava.

Přeprava celovozových i částečných zásilek. Kamionová doprava mezinárodní i tuzemská. Velkoobjemová přeprava. Zasilatelství.

Služby - vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství - spedice.

Půjčovna - přívěsy AGADOS ADAM 66 Odtahová služba NON - STOP Nákladní doprava - do 50t - mezinárodní - vnitrostátní

Nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní nad 3, 5t Přípravné práce pro stavby Zemní práce

Paliva Prodej z kryté skládky: -suché uhlí hnědé, černé, koks, -brikety uhelné, dřevěné volné i balené -doprava na místo -úklid hydraulickým pásem -palivové dřevo měkké, tvrdé, vyschlé, volné i balené, třísky na podpal. Prodej: -propan-butanové bomby 2, 10, 33kg. Řidiči p.Křídlo 606646299 p.Fichtner ...

Mezinárodní expresní kamionová a dodávková autodoprava.

Služby: - rozvoz a svoz námořních kontejnerů ze severoněmeckých přístavů Hamburk, Bremmerhaven - kontejnerová doprava