Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Kamionová doprava - spedice - mezinárodní přepravní služby.

Služby: - vnitrostátní, mezinárodní přeprava chlazených a mražených potravin - skladování chlazeného, mraženého zboží - odtahová služba pro nákladní automobily - mycí linka pro nákladní automobily, autobusy.

Mezinárodní doprava chladírenskými a mrazírenskými vozy.

Služby - nákladní kontejnerová doprava mezinárodní i tuzemská - spedice.

Mezinárodní, vnitrostátní kamionová doprava. Autodoprava.

Autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní. Služby: -denní a noční expres expresní doručování zásilek. Přeprava: -náhradní díly -strojní součásti. Partner NVS*-European Express System.

MEZINÁRODNÍ DOPRAVA. TNT Innight je specializovaná celoevropská distribuční síť nočního expresu, zaměřená na pravidelné doručování v nočních hodinách. Celoevropská síť partnerů nabízí zákazníkům mezinárodní „door to door“ přepravy. Díky zavedeným standardům nočního doručování (Noční Expres) jsou zásilky zákazníkům k dispozici ...

Služby: - nákladní doprava vnitrostátní a mezinárodní - odvoz kusových zásilek

Půjčení osobních aut a dodávek Letenky Zajištění - celní služby Přeprava - kusové zásilky Nákladní doprava - mezinárodní - vnitrostátní.

Celní služby Kamionová doprava Přeprava - kusové zásilky Letecká přeprava - kusové zásilky Námořní přeprava Logistické služby Nákladní přeprava Stěhovací služby pro firmy i soukromé osoby Železniční přeprava.

Služby: - námořní kontejnerová doprava - kamionová doprava vnitrostátní, mezinárodní

Autodoprava, doprava, přeprava v rámci EU: -zahraniční kamionová. Spediční činnost: -vytěžování vozidel -mezinárodní spedice. Vedení, zpracování, kontrola: -účetnictví: -jednoduché -podvojné. Poradenství: -daňové.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní i mezinárodní -návěsové soupravy -dodávka VW.

Přeprava potravinářského zboží speciálními chladírenskými nákladními automobily v tuzemsku i zahraničí. Přeprava chlazených i nechlazených potravin izotermickými vozidly Renault v celé řadě ložných ploch a tonáží.

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava nadrozměrných a těžkotonážních nákladů vlastní technikou + spedice. Zajišťujeme: -přepravu nadrozměrných nákladů -přepravu těžkotonážních nákladů -technické doprovody -přepravní povolení -průjezdnost přepravních tras -pojištění nákladů. Naše technika: -teleskopický podvozek FAYMONVILLE (nosnost 45t, ...

Nákladní (kamionová) autodoprava: - tuzemská - zahraniční.

Autodoprava, doprava, přeprava: -mezinárodní nákladní nad 3, 5 tuny.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní mezinárodní -spedice, zasilatelství -kuryrní služba. Mikrobusová doprava.

Mezinárodní i vnitrostátní kamionová přeprava. Zajištění letecké i námořní přepravy.

Služby: - vnitrostátní, mezinárodní přeprava.

Silniční kamionová doprava - přeprava nákladů. Sběrná služba. Zasilatelství.

Komplexní silniční a nákladní doprava - mezinárodní a vnitrostátní autodoprava - transport - spedice - vozový park.

Mezinárodní kamionová doprava - nákladní přeprava.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 5t. Plynoinstalatérské práce. Montáž a servis - solární systémy. Topenářské práce. Montáž - automatické kotle na uhlí. Servis a přestavby - automatické kotle na uhlí.