Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Zámečnictví, nástrojářství. Autoklempíství. Karosářství. Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny i nad 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava - nákladní přeprava.

Přeprava celovozových i částečných zásilek. Kamionová doprava mezinárodní i tuzemská. Velkoobjemová přeprava. Zasilatelství.

Služby - vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství - spedice.

Půjčovna - přívěsy AGADOS ADAM 66 Odtahová služba NON - STOP Nákladní doprava - do 50t - mezinárodní - vnitrostátní

Nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní nad 3, 5t Přípravné práce pro stavby Zemní práce

Paliva Prodej z kryté skládky: -suché uhlí hnědé, černé, koks, -brikety uhelné, dřevěné volné i balené -doprava na místo -úklid hydraulickým pásem -palivové dřevo měkké, tvrdé, vyschlé, volné i balené, třísky na podpal. Prodej: -propan-butanové bomby 2, 10, 33kg. Řidiči p.Křídlo 606646299 p.Fichtner ...

Mezinárodní expresní kamionová a dodávková autodoprava.

Služby: - rozvoz a svoz námořních kontejnerů ze severoněmeckých přístavů Hamburk, Bremmerhaven - kontejnerová doprava

Kamionová doprava - spedice - mezinárodní přepravní služby.

Služby: - vnitrostátní, mezinárodní přeprava chlazených a mražených potravin - skladování chlazeného, mraženého zboží - odtahová služba pro nákladní automobily - mycí linka pro nákladní automobily, autobusy.

Mezinárodní doprava chladírenskými a mrazírenskými vozy.

Služby - nákladní kontejnerová doprava mezinárodní i tuzemská - spedice.

Mezinárodní, vnitrostátní kamionová doprava. Autodoprava.

Autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní. Služby: -denní a noční expres expresní doručování zásilek. Přeprava: -náhradní díly -strojní součásti. Partner NVS*-European Express System.

MEZINÁRODNÍ DOPRAVA. TNT Innight je specializovaná celoevropská distribuční síť nočního expresu, zaměřená na pravidelné doručování v nočních hodinách. Celoevropská síť partnerů nabízí zákazníkům mezinárodní „door to door“ přepravy. Díky zavedeným standardům nočního doručování (Noční Expres) jsou zásilky zákazníkům k dispozici ...

Služby: - nákladní doprava vnitrostátní a mezinárodní - odvoz kusových zásilek

Půjčení osobních aut a dodávek Letenky Zajištění - celní služby Přeprava - kusové zásilky Nákladní doprava - mezinárodní - vnitrostátní.

Celní služby Kamionová doprava Přeprava - kusové zásilky Letecká přeprava - kusové zásilky Námořní přeprava Logistické služby Nákladní přeprava Stěhovací služby pro firmy i soukromé osoby Železniční přeprava.

Služby: - námořní kontejnerová doprava - kamionová doprava vnitrostátní, mezinárodní

Autodoprava, doprava, přeprava v rámci EU: -zahraniční kamionová. Spediční činnost: -vytěžování vozidel -mezinárodní spedice. Vedení, zpracování, kontrola: -účetnictví: -jednoduché -podvojné. Poradenství: -daňové.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní i mezinárodní -návěsové soupravy -dodávka VW.

Přeprava potravinářského zboží speciálními chladírenskými nákladními automobily v tuzemsku i zahraničí. Přeprava chlazených i nechlazených potravin izotermickými vozidly Renault v celé řadě ložných ploch a tonáží.