Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Doprava, přeprava expresní, kurýrní : - placené aviso 1hodinu dopředu - kusové zásilky po ČR do 24 hodin Slovensko do 48 hodin zásilky od obálky až po paletu - přeprava zásilek na dobírku - top time zrychlená přeprava zásilek do 12hod. - top weekend doručování v sobotu do 13hod. - top privat doručování po 16hod.

Služby pro okresy Třebíč, Jihlava, Znojmo, Jindřichův Hradec. Služby: -vytěžovací středisko -expresní přeprava (doprava, spedice) -kusové zásilky od 1 do 5000 kg do 24 hodin po celé České republice, do 48 hodin po celé Slovenské republice, včetně jednotné celní deklarace -paletování -foliování -páskování.

Kamionová autodoprava: -vnitrostátní, mezinárodní Zasilatelství.

Autodoprava, doprava, přeprava, rozvoz: -nákladní - vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční) -expresní zásilky -přeprava nebezpečných nákladů ADR*.

Autodoprava, vnitrostátní a mezinárodní přeprava.

Služby: -autobusová doprava -linková autobusová doprava. -kamionová autodoprava

Doprava, spedice: - nákladní - mezinárodní - kamionová. Provozovna: Klicperova 1391 Hořice

Autodoprava: - mezinárodní - tuzemská - nákladní. Sekretářské a překladatelské činnosti.

Autodoprava. Doprava nákladů v ČR a v zemích EU.

Realizace výstavních expozic, veletrhů a výstav. Kompletní zajištění prezentace. Realizace sportovních a kulturních akcí. Autodoprava, osobní a nákladní přeprava. Půjčovna audio, video techniky a vybavení - reproboxy, mikrofony - LCD a plazma TV - notebooky, tiskárny, kopírky - pódia, tribuny

Služby: - nákladní doprava vnitrostátní i mezinárodní - logistika - zásilková služba - skladování - oprava, servis nákladní vozy - myčka

Poskytuje - kontejnery na odpad, písek, štěrk, beton, demolice Doprava - dovoz - písek - štěrku - veškerý sypký materiál Odvoz sutí a odpadů Prodej - písek - štěrk Bourací práce Zemní, kopáčské a výkopové práce

Dálková kamionová přeprava. Nákladní doprava - sólová vozidla 8 - 12t - přívěsové a návěsové soupravy 27t.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní, mezinárodní

Autodoprava: -kamionová -mezinárodní a vnitrostátní -nákladní -přeprava zboží. Autopark: - tahače MAN - tahače VOLVO - návěsy Dispečer: -mezinárodní kamionová doprava -Ladislav Habán tel.:602729979 -Zdeněk Štěpánek tel.:602539458 -mezinárodní a vnitrostátní doprava -Milan Kavlík tel. 602584373 ...

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Děčín.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Pelhřimov.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Brno.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Mladá Boleslav.

SLUŽBY: - přeprava zásilek: - evropská pozemní - letecká - námořní - logistické - celní - veletržní spedice a mezinárodní stěhování

Služby: -vnitrostátní a mezinárodní autodoprava

Nákladní doprava: -vnitrostátní -mezinárodní. Oprava: -silniční vozidla. Obchod s dopravní technikou. Pronájem nákladních vozidel, návěsů a přívěsů. Odtahová služba nákladních vozidel.

Mezinárodní autodoprava. Specializujeme se na propojení propojení střední Evropy a Itálie. Sběrná služba do celé Itálie. Prodej pohonných hmot.