Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Autodoprava, přeprava, doprava: -zahraniční (mezinárodní) nákladní doprava - Holandsko. Služby: -spediční, spedice. Provozovna: -Hvozdná 345 tel.:577119470.

Doprava: - nákladní - vnitrostátní - mezinárodní. Spedice.

Autodoprava. Přeprava dřeva. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní - mezinárodní. Pneuservis nákladních vozidel.

Mezinárodní autodoprava.TIR. - skladování - nákladní myčka - servis nákladních vozidel

Autodoprava, doprava: - nákladní kamionová mezinárodní přeprava -cisternové návěsy pro přepravu potravin a ADR látek Logistika: - sklady jsou vybaveny regálovými systémy, část plochy je ale volná pro skladování nepaletizovaného zboží - vhodná manipulační technika pro vykládku a nakládku automobilů, pro vlastní manipulaci se zbožím ve ...

Doprava: -nákladní -automobilová -mezinárodní -osobní -autobusová -aujeřáb.

Služby: - profesionální řidiči kamionové přepravy.

Nákladní autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní.

Autodoprava, doprava: - nákladní tuzemská, vnitrostátní.

Autodoprava, doprava, přeprava: - vnitrostátní a mezinárodní kamiónová doprava

Služby: -mezinárodní nákladní autodopravu -odtahová služba.

Autodoprava, nákladní doprava, kamionová doprava: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční.

Audodoprava, doprava: - mezinárodní kamionová přeprava - spedice - rezervace trajektů.

Provozování expresní dokumentové a balíkové a mezinárodní dopravy a přepravy: - letecké - automobilové - námořní.

Celní deklarace: - vyhotovování dokumentů JCD, EUR, T1 - poskytování celní záruky za úhradu celního dluhu - zastoupení deklaranta při celním řízení - odborná pomoc při řešení celní problematiky - aktivní zušlechťovací styk - poskytování ručení v celním režimu tranzitu - zjednodušená celní řízení. Sklady obchodního zboží, celní ...

DÍTĚ SPEDITION s.r.o. Autodoprava, doprava: -mezinárodní kamionová -spedice a celní agentura -dispečink. DÍTĚ LOGISTIC s.r.o. tel.: 491401450 -opravy motorových vozidel -autorizovaný distributor olejů a maziv TEXACO Velkoobchod, maloobchod: -pneumatiky Oprava, montáž: -přídavných topení do vozidel EBERSPÄCHER.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava a zasilatelství, spedice: - všechny státy Evropy a především Balkán - nadrozměrné zásilky - celovozové i kusové zásilky - plachtové a chladírenské návěsy - izotermické vozy.

Vnitrostátní a mezinárodní přeprava: -sběrná služba -skladování, rozdělování a rozvoz zásilek -letecká a námořní přeprava -kompletní celní odbavení -na požádání a speciální a chladící návěsy.

Mezinárodní nákladní kamiónvá autodoprava: -spedice - přeprava všech druhů zboží -export-import po celé EU.

Mezinárodní, vnitrostátní nákladní autodoprava. Spedice.

Služby: -mezinárodní kamionová doprava -autobusová doprava

Služby: - nákladní autodoprava (vnitrostátní, mezinárodní) - přeprava ADR Velkoobchod: - ovoce - zelenina - substráty, rašelina, mulčovací kůra

Zaměřujeme se na: -smluvní přepravu osob z firem a hotelů -přepravu osob formou taxi Brandýs nad Labem -stěhování v okolí Brandýsa nad Labem -mezinárodní přepravu zboží do 3, 5 tuny -naložení nákladu a složeni hydraulickou rukou -odvoz vozu s garancí.

Autodoprava, doprava: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční. Pronájem: - vysokozdvižné montážní plošiny MP16. Návrhy, zpracování, výroba, montáž: - reklamní tabule - reklamní panely - reklamní plachty - polepy. Odtahová služba. Stavební technika.