Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Přepravní služby: - kontejnerové zásilky FCL a LCL na všechny druhy kontejnerů - spolupráce s námořními linkami a s přístavními speditéry - skladování zboží - celní řízení - celovagonové i dílčí zásilky - letecká přeprava v importu/exportu z/do všech světových celních letišť. Kamiony: - plachtové všech rozměrů a objemů - ...

Doprava automobilová nákladní - mezinárodní. Doprava kombinovaná. Doprava speciální. Doprava těžkých a nadměrných nákladů. Doprava železniční. Kontejnerová přeprava. Lodní doprava námořní. Mrazicí vozy - přeprava. Vodní doprava.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava do 3, 5 tuny

Nabídka tuzemské i mezinárodní kamiónové přepravy.

Pořešíme autodopravu, stěhování, kurýrní službu, přepravu osob, od obálek po palety.

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava: -námořní kontejnerová -kusová a letecká přeprava -door to door servis z/do všech světových destinací -mezinárodní a vnitrostátní sběrná služba -skladování -služby Veřejného celního skladu -zastupování v celním řízení -poradenská činnost v oblasti spedice.

Mezinárodní silniční doprava a spedice, zasilatelství a logistika

Námořní, letecká, pozemní přeprava zboží - kontejnery FCL - pojištění přepravy - investiční celky - konzultace dopravní problematiky.

Přeprava kontejnerů, výměnných nástaveb a intermodálních návěsů po železnici Pro spediční společnosti zajišťujeme železniční operátorskou činnost na evropských železnicích Ucelené vlaky BOHEMIA EXPRESS: Ostrava/Lovosice - Duisburg a zpět Ostrava/Lovosice - Hamburg a zpět

autodoprava ČR + EU, kurýrní služby, rozvoz zásilek

Skladování: - 12000 m2 temperované plochy - režim celního a provozního skladu - skladování v regálech, na volné ploše - manipulační technika VZV do 12, 5 t, po dohodě i těžší kusů - řízení skladu v systému TRIS - ON LINE propojení s klientem - přenos dat - balení zboží - konfektionování zboží - kompletace ...

Předmětem naší činnosti je doprava a spedice, náhradní letecká doprava (RFS), přeprava Just in Time, expresní přepravy, sběrné linky. Máme vlastní vozový park, systém managementu kvality (QMS) dle ISO 9001:2001 a Certifikát dopravní společnosti třídy A. Nabízíme kvalitní služby včetně nonstop pohotovostní linky a dlouhodobou spolupráci.

Firma Autorio s.r.o. se zabývá dovozem aut ze zahraničí, prodejem ojetých automobilů a také odtahovou službou. Nabídka automobilů: - Opel - Fiat - Škoda - Ford - Audi - Toyota - Alfa Romeo - Renault - Land Rover - Seat - Nissan.

ZOOM-CARGO s.r.o. je dynamickou společností působící celosvětově na trhu mezinárodních přeprav a logistických služeb. Naší výhodou je osobní přístup v jednání se zákazníky a individuální řešení jak pro jednotlivé zásilky tak pro celé projekty. Bohaté zkušenosti z různých oborů přepravy nám dovolují zákazníkům nabídnout pro jednu zásilku více ...

Doprava, obchod, zasilatelství: - kontejner - kamión - železnice - námořní - lodní - letecká - říční - chladírenská - cisterny. Export, import: - mezinárodní, zahraniční - LKW* - sklad - překlad - přeprava - konvekční - nadrozměrná - sběrna - kusová.

Zajišťování skladování zboží a správa spojená se skladováním zboží, zasilatelství, činnost celního deklaranta.

Zabýváme se mezinárodní a vnitrostátní přepravou.

Nabídka mezinárodní kamiónové dopravy se specializací na přepravu zboží s regulovanou teplotou.

Naše firma poskytuje mezinárodní i vnitrostátní přepravu všemi typy vozidel. Dále se zabýváme vnitrostátní sběrnou a kurýrní službou s překladišti na 5 místech v ČR a 5 místech na Slovensku. Dodání zboží do 24 hod v ČR i SK. Logistické poradenství.

Silniční, letecká, námořní a sběrná doprava ze zahraničí do České republiky.

Naše služby: - mezinárodní, vnitrostátní doprava - trajektová přeprava.

Mezinárodní zasílatelství. Služby: - sběrná služby a přikládka - kamionová doprava - tuzemská, mezinárodní - námořní přeprava.

Mezinárodní silniční nákladní doprava, spedice, logistika a skladování ( vlastní sklad v Dobřichovicích ), přeprava ADR, přeprava zboží pod kontrolovanou teplotou.

Spedice, zasilatelství, doprava: - vnitrostátní, mezinárodní - nákladní, silniční, letecká, námořní - zásilky - kusové, celovozové - expresní přeprava - pravidelné trasy. Služby: - pojištění-přepravované zboží - celní deklarace: - zboží-odbavení při dovozu, vývozu tranzitu - zastupování v celním řízení - zajištění - celní dluh - ...