Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
-Provoz autodopravy nosností do 8 tun -Přeprava stavební a zemědělské mechanizace -Kontejnerová doprava. -Provádění prací smykovým nakladačem Bobcat. -Opravy a renovace traktorů, malotraktorů. -Opravy zemědělské mechanizace. -Výkup, prodej a zprostředkování prodeje zemědělské techniky.

Projekční, inženýrská a stavební činnost: -projektová dokumentace, projektant vodohospodářské a pozemní stavby, stavba -inženýrská činnost: -stavební povolení, kolaudace staveb -pozemní a vodní stavby na klíč. Autodoprava, doprava. Silniční motorová nákladní doprava.

Stavební firma Brno. Rekonstrukce, novostavby, sanace vlhkého zdiva: -půdní vestavby -rodinné domy -hrubé stavby -podřezání zdiva -anhydritové podlahy. Autodoprava kontejnerová. Zemní práce UNC 750. Realitní činnost.

Výroba: -tepelně izolační folie Flexipan. Autodoprava. Silniční motorová nákladní doprava: -mezinárodní, zahraniční.

Nabízíme služby v oblasti dodávkové a kontejnerové dopravy. Specializujeme se zejména na dopravu kontejnerovou do 7, 5t, na odvoz stavebního, komunálního a biologického odpadu, dále odvoz suti a výkopové zeminy. Zajistíme i veškeré zemní a výkopové práce v okolí Vyškova.

Autodoprava: -mezinárodní -tuzemská -kontejnerová přeprava včetně nebezpečných odpadů ADR tř.2-9 -přeprava sypkých hmot.

Stavební společnost. Práce: -veškeré stavební -malířské a natěračské -renovace koupelen (zděné, ABITIBI) -zateplování budov -interiérové úpravy, obklady -výkopové práce -pokládka dlažby. Pronájem: -prodejna -kanceláře -výrobní prostory -prodej stavebnin -dodávka stavební práce na klíč -autodoprava. Sídlo: Korunní ...

Služby: -mezinárodní i tuzemská doprava -expresní přeprava zboží po celé Evropě -doprava v pracovních dnech, menšími vozy možnost i přes víkend. Vozový park: -6 nákladních vozů -4 dodávkové vozy. Doba přepravy: -tuzemsko-do 7 hodin -mezinárodní přeprava zásilek do 24 hodin -pouze větší vzdálenosti maximálně do 48 hodin (víkendy i ...

Autodoprava, silniční motorová doprava.

Prodej, výroba pružiny: - tažné - tlačné - zkrutné - tvarové z pásky a drátu - stavební montážní a kotvící prvky - závlačky - pružné kolíky - talířové pružiny - matice v kleci - nákladní doprava do 3, 5, t.

Autodoprava. Silniční motorová doprava nákladní.

Autodoprava: - vnitrostátní i mezinárodní -doprava vozidly LIAZ (mimo sypké materiály) -oprava vozidel, vozidlo, vozidla, AVIA, LIAZ.

Práce, služby: -Autodoprava Avie -Práce s UNC-060.

Práce, služby: -Autodoprava Avie -Práce s UNC-060.

Práce, služby: -Autodoprava Avie -Práce s UNC-060.

Nákladní silniční doprava.

Obchod, prodej: - hutní materiál, barevné kovy - měď, zinek, hliník, nikl - ocelové plechy, trubky a roxory a transformátorové nádoby. Nákladní doprava po celé Evropě: - přeprava zásilek, náklady od 10 kg do 25 tun. Skladová logistika. Celní služby.

Zasilatelství, autodoprava, spedice: -vysoká kvalita vozového parku smluvních dopravců -stálý kontakt s řidiči -přeprava způsobem "Just in time" -pojištění zboží až do hodnoty 10 mil. Kč -kompletní servis ve všech odvětvích dopravy-pozemní doprava, letecká, lodní železniční doprava -nákladní doprava -sběrná služba v relaci-CZ, D, ...

Podlahářské práce: - pokládka podlah - průmyslové podlahy - broušení, frézování betonu betonové podlahy PanDomo. Autodoprava. Stavební činnost.

Přistavení a pronájem - kontejnery. Nákladní autodoprava, odvoz a dovoz - suť - zeminy - komunální odpady - stavební materiál - sypké materiály - písek - štěrk. Výstavba a rekonstrukce - inženýrské sítě. Zemní práce Výstavba a rekonstrukce - komunikace Revitalizace - bytové domy Zednické práce Výstavba a rekonstrukce - ...

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava.

Mezinárodní a tuzemská nákladní autodoprava.