Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Autodoprava: -mezinárodní a tuzemská -nákladní -kamionová -těžké a nadměrné náklady -návěsy pro nadrozměrné náklady.

Nákladní autodoprava: - kontejnerová přeprava. Služby: - zasilatelství - zastupování v celním řízení - skladování, balení zboží.

Vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava.

Autoservis, autoopravna pro nákladní a užitková vozidla Tatra, Liaz, Avia, Karosa, Iveco, Renault, DAF, Peugeot, Citroen: - běžné i generální opravy - příprava a vyřízení STK - měření emisí - ověření tachografu. Oprava, servis: - traktory ZETOR uni.řady I.-II. .

Autobazar, bazar. Dovoz, import: - ojetá vozidla ze zahraničí, včetně vyřízení STK. Odtahová služba. Autoservis. Autoopravna. Autodoprava. Přeprava.

Autodoprava: - mezinárodní - vnitrostátní. Spedice.

Zprostředkovatelské služb, zprostředkování: - export, import zboží z Asie. Nákladní autodoprava: - zahraniční, mezinárodní do 3, 5 tuny. Kamionová autodoprava.

Autodoprava, kamionová přeprava: - nákladní silniční doprava: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní - transporty - spedice, spediční služby.

Zajištění reklamních ploch, billboardy. Potisk reklamních předmětů. Grafické zpracování tiskovin.

Nákladní autodoprava. Firma zajišťuje služby typu nákladní autodoprava, kontejnerová autodoprava. K manipulaci využívá hydraulickou ruku. Dále provádí výkup vozidel, autoservis a provedení STK a Emisí, a zajistí ekologickou likvidaci vozidla.

Mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava odvoz a dovoz suť, zeminy, písek, štěrk, beton. Nakládání a skládání hydraulickou rukou s použitím paletovacích vidlí.

Mezinárodní autodoprava a zasilatelství: -speciální nákladní autodoprava -západní Evropa, Rusko, Ukrajina, Rumunsko, Bulharsko, Slovinsko a další země -vývoz a dovoz Vašeho zboží od 100 kg do 25 t, včetně ADR* a chladírenské přepravy -vytěžování vozidel -spediční služby, spedice. Autopůjčovna.

Kontejnerová doprava - do 5t - s hydraulickou rukou Dovoz - stavební materiál paletovaný - štěrk - písek - drť - veškerých recyklátů - uhlí - palivové dříví - okrasné kamenypřevoz - vysokozdvižné vozíky - minibagryodvoz - autovraky

Výroba a prodej palivového dřeva, palivové dřevo. Nabídka mezinárodní přepravy, dopravy zboží.

Mezinárodní autodoprava.

Doprava - mezinárodní - vnitrostátní Výroba - bytové doplňky Stavební činnost.

Silniční motorová doprava.

Nákladní doprava: - mezinárodní i vnitrostátní - stěhování.

Mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava, nebezpečný náklad. Poradenství v oblasti přepravy nebezpečných věcí, bezpečnostní poradce.

Zasilatelství, doprava, přeprava: -po celé ČR i ve všech státech EU -od kusových zásilek cca 100 kg až po kompletní náklady - 24 tun. -přeprava zboží nebo materiálu, velkoobjemového nákladu, thermo zásilek, celovozového nebo částečného. Vozidla: -1, 5tuny - 24tun Stavebniny - maloobchod, velkoobchod, prodej: -stavební ...

Odvoz: - suti, suť. Demolice, bourací práce. Zemní práce stroji UNC a SCHAEFF: - výkopy pro uložení potrubí - úpravy terénů.

Logistika, vnitrostátní i mezinárodní doprava, nadměrný náklad. Pronájem: - jeřáby. Výroba: - hutní materiál i výrobky z nerezové oceli - tvarové výpalky. Dodavatel hutního materiálu.