Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Služby: -mezinárodní i tuzemská doprava -expresní přeprava zboží po celé Evropě -doprava v pracovních dnech, menšími vozy možnost i přes víkend. Vozový park: -6 nákladních vozů -4 dodávkové vozy. Doba přepravy: -tuzemsko-do 7 hodin -mezinárodní přeprava zásilek do 24 hodin -pouze větší vzdálenosti maximálně do 48 hodin (víkendy i ...

Nákladní doprava do 30 tun. Zemní a výkopové práce. Kompletní stavební práce.

Nákladní doprava: - mezinárodní i vnitrostátní - stěhování.

Mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava, nebezpečný náklad. Poradenství v oblasti přepravy nebezpečných věcí, bezpečnostní poradce.

Odvoz: - suti, suť. Demolice, bourací práce. Zemní práce stroji UNC a SCHAEFF: - výkopy pro uložení potrubí - úpravy terénů.

Logistika, vnitrostátní i mezinárodní doprava, nadměrný náklad. Pronájem: - jeřáby. Výroba: - hutní materiál i výrobky z nerezové oceli - tvarové výpalky. Dodavatel hutního materiálu.

Kamionová doprava. Zasilatelské služby. Spedice.

Doprava, přeprava zboží: -vnitrostátní a mezinárodní autodoprava -expresní doprava zboží po celé EU -pravidelné linky pro EU, především Itálie, Německo, Slovinsko, Švýcarsko a jiné vozy IVECO, MAN, VW. Souprava až 33 palet do 11 t maximálně. Celní zastupování a sběrné služby.

Autodoprava. Nákladní doprava.

Nákladní vnitrostátní autodoprava vlastními dopravními prostředky. Automobily: -Tatra sklopka 4ks 11t. -LIAZ valník 2ks 14, 5t a 8t -návěsové vozidlo 25t. Jeřábnické práce: -jeřáb V3S, teleskopický, 8t. Odvoz suti: -LIAZ 4 kontejnery, sypač. Opravy a mytí vozidel: -výměna olejů -SO motorů -veškeré servisní práce na nákladních ...

Činnost: - hydroizolace střech - hydroizolace spodních staveb - šikmé střechy. Prodej: - stavební řezivo - palubky. Služby: - autodoprava.

Provádění: -stavby. Služby: -těžba písku -recyklace stavební suti -doprava -zemní práce.

Služby: - práce autojeřábem AD 20, - nákladní doprava LIAZ, HR + sklopka, UNC - nakladač, terénní vysokozdvižný vozík - stavební práce - stavby na klíč, rekonstrukce, - stolařské práce - atypické výrobky

Autoškola: -výcvik řidičů všech skupin -školení řidičů včetně mezinárodní dopravy -dětské dopravní hřiště -cestovní agentura. Doprava: -autobusová, -nákladní, -kamionová -spediční služby, -tuzemské, zahraniční.

Obchodní společnost. Autodoprava: -nákladní doprava -FORD TRANZIT. Celní deklarace: velkoobchod: -sportovní a fanouškovké předměty Autorizovaný parkovací systém

Autodoprava, přeprava: -silniční motorová nákladní doprava.

Služby: -spediční. - pneuservis Provoz autoservisu a pneuservisu pro osobní vozy. Nabídka vnitrostátní a mezinárodní dopravy do 12 tun.

Autodoprava: -rozvoz a distribuce zboží a manipulace se zbožím či jiným materiálem. -nákladni doprava. -vnitrostátní doprava. -mezinárodní doprava. -přeprava drobných i rozměrných nákladů, drobné zásobování.

Mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství a obchod. Mezinárodní kamionová doprava: -vytěžování nákladní dopravy po Evropě -vlastní kamionová doprava -přeprava slévárenských surovin.

Nákladní doprava: -přeprava kusových zásilek z domu do domu v systému SBS*-TEX* do 24-48 hod. -komplexní dopravní obsluha, t.j.svoz, skladování, balení, rozvoz -mezinárodní kamiónová doprava, specializace Balkán a Pobaltí . Činnost: -spediční. Reklama na vozidlech.

Autodoprava, spedice, celní služby.