Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Projekční, inženýrská a stavební činnost: -projektová dokumentace, projektant vodohospodářské a pozemní stavby, stavba -inženýrská činnost: -stavební povolení, kolaudace staveb -pozemní a vodní stavby na klíč. Autodoprava, doprava. Silniční motorová nákladní doprava.

Stavební činnost Bourací, bourání, demoliční práce, demolice Strojní zemní práce (bagr JCB, UNC, HON) Ruční výkopové práce Autodoprava Liaz, Tatra Odvoz fekálií, fekálie.

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava.

Autodoprava. Přeprava zásilek od 1 kg do 26 tuny. Mezinárodní i vnitrostátní doprava. Přeprava kusové zásilky poskytujeme i přeprava expresní. Přeprava sypkých hmot, cisternové i sklápěcí návěsy. Specializace na příhraniční přepravy do a z Rakouska, ale také ostatní státy EU.

Služby: -vnitrostátní -mezinárodní -dopravní -spediční. Nákladní vozidla - sólo a soupravy pro přepravu sypkých materiálů. Prodej: -dřevěné brikety -dřevěné pelety -grilovací sortiment -štípané dříví.

Doprava, služby: -příležitostná autobusová doprava -nákladní doprava -vnitrostátní doprava -mezinárodní doprava. Práce s plošinou ŠKODA 706 (20m).

Mezinárodní autodoprava nákladní. Iveco s vlekem. Specializace Rusko a vých. země Užitečná hmotnost 3t;3,7t;vlek 3,5t Ložná délka 6,4 m;5 m Objem 41m3;38 m3.

Výroba a prodej palivového dřeva, palivové dřevo. Nabídka mezinárodní přepravy, dopravy zboží.

Autoelektrikářské práce Kontejnerová autodoprava

Stavební činnost, prodej, maloobchod: Fasády, fasáda: -fasádní omítky, omítka a nátěry -zateplování a úpravy, úprava fasád -úpravy soklů, sokly -písmomalířství -obkladačské práce. Malby interiéry a exteriéry: -malířské a natěračské práce -malířství, natěračství -stěrkování omítek -tapetování -štukatérské práce -strukturální malby, ...

Silniční motorová doprava. Vnitrostátní, tuzemská a mezinárodní kamionová doprava, přeprava. Doprava nákladů, zboží-3 tuny až 27 tun. Doprava speciálními velkoobjemovými sklápěcími vozy. Spediční činnost, spedice, vytěžování. Autopark-značky MAN, LIAZ, TATRA a AVIA. Kromě návěsových a přívěsových plachtových vozidel, (do 95 m3) máme i ...

Autodoprava: -nákladní autodoprava.

Autodoprava: - silniční, nákladní.

Autodoprava. Silniční nákladní motorová doprava.

Služby: -autodoprava -nákladní -doprava -přeprava.

Malíř, natěrač. Nákladní doprava tuzemská, doprava stavebních a sypkých materiálů.

Autodoprava, doprava -silniční motorová, nákladní -vnitrostátní, mezinárodní.

Činnost: - nákladní autodoprava - zemní práce

V KONKURSU! Autodoprava. Nákladní autodoprava, přeprava. Vnitrostátání, tuzemská doprava. Potravinářská cisterna-izotermická.

Stavby-dodávka, montáž: -opláštění hal, opláštěné haly -nezateplené oboustranný lakovaný plech, zateplené PUR panely -přípravné zemní práce, demolice objektů, projektová činnost ve výstavbě. Stavební práce: -stavební práce strojem UNC 060 -práce rypadlem Predator 425 -práce vibračním válem ( 800 Kg ) -montáže ocelových ...