Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Společnost JAPEDO s.r.o. zajišťuje přepravu různého nákladu vozidly všeho druhu v České i Slovenské republice. Také přijímá dopravce s vlastními vozy. K dispozici je stálá dispečerská podpora a hrazení přejezdů firmou.

Firma se zaměřuje na silniční motorovou dopravu nákladními vozidly a jízdními soupravami do 3, 5 t. Přepravuje širokou škálu nákladů pro různá odvětví.

Kontejnerová doprava. Demoliční práce. Zemní práce.

Autodoprava nákladní, kamionová, vnitrostátní a mezinárodní. Strojní čištění vozovek. Zemní práce: -strojem UNC 060+příslušenství -CATERPILLAR-CAT 432D. Půjčovna stavební mechanizace.

Doprava a Spedice - denně jezdíme ČR-Slovensko-Rakousko, pravidelné jízdy po trase Praha - Brno - Ostrava, Praha - Vídeň, Praha - Bratislava. Expresní přeprava. Stěhování. Celní a deklarační služby.

Přepravní společnost JK speed kipper s.r.o. se zaměřuje na tuzemskou a mezinárodní kamionovou dopravu. Jsme mladá a dynamicky se rozvíjející společnost, na trhu působíme od roku 2013. Nabízíme přepravu volně ložených sypkých materialů sklápěcími návěsy o nosnosti až do 31 tun, dále transport tekutých materialů cisternovým návěsem nebo odvoz a ...

Zámečnictví: -kovovýroba -ocelové konstrukce -kontejnery – výroba a opravy -zdvojené podlahy -sváření. Kontejnerová autodoprava -dovoz: písku, betonu, štěrku, atd. -odvoz: komunálního odpadu, sutě, atd. -převoz: stavebních strojů a jiného materiálu.

Činnost: - autodoprava - kontejnerová doprava - přeprava materiálu - odvoz - pronájem kontejnerů - vyklízení objektů.

Nákladní autodoprava, zasilatelství: - doprava tuzemská i mezinárodní - přeprava nadrozměrných zásilek - přeprava stavební, zemědělské, manipulační a ostatní techniky.

Doprava: -vnitrostátní -mezinárodní -spedice.

Autodoprava. Přeprava - do 24t - vozy MAN, MERCEDES dovoz.

Mezinárodní, vnitrostátní přeprava i kvalitní skladovací služby.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava a přeprava, spedice: -pravidelný export a import -přeprava expresních zásilek -kamionová doprava -velkoobjemová přeprava.

Služby: -mezinárodní zasilatelství -vnitrostátní zasilatelství -zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -provozování cestovní agentury -zemědělství, včetně prodeje nezpracovaných zemědělských výrobků. Doprava, letecká, lodní, silniční, železniční.

Nákladní vnitrostátní doprava. Prodej: - štěrk - písek - drť - slezská žula kostka, stavební kámen. Zemní práce.

Služby: - skladování zboží - komplexní dopravní - logistické služby - moderní, bezpečné skladování zboží v temperované hale - skladovací, manipulační servis - balení a přebalení zboží – foliování, přebalení do jiných obalových materiálů, na jiné palety - kontrola kvality zboží – výrobek je přijat a vydán na sklad v požadovaném ...

Služby: - nákladní autodoprava - likvidace odpadů.

Služby: - autoservis, pneuservis - kontejnerová přeprava o nosnosti 5 t

Firma Jaroslav Muněz provádí profesionální výkopové, dlaždičské a vyklízecí práce. Mezi naše další činnost patří také malířské, zednické práce, demolice a vlastní autodoprava. Sídlíme v Brně, městská část Zábrdovice. Činnost naší firmy: - výkopové práce, výkopy - dlaždičské práce - vyklízecí práce - pokládka dlažby - vyklízení půd, ...

Doprava: -expresní zásilková služba (kusové zásilky do 500 kg) -přeprava zboží pro jednotlivce i firmy -vozy PICK UP WAN -ČR i SLOVENSKO.

Autodoprava. Doprava: - stavebního materiálu - drť, kamení, suť, písek, beton - stavební mechanizace - převoz aut, vozíků, traktorů.

Služby: - nákladní autodoprava mezinárodní - spedice

Doprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní - expresní dodávková přeprava Kamionová doprava. Logistika. Spedice: - po celé Evropě.

Skladovací služby. Logistika. Mezinárodní silniční přeprava. Zajištění: - letecká přeprava z ČR a SR do většiny světových destinací - námořní přeprava kontejnerů a kusových zásilek do celého světa. Nákladní doprava. Mezinárodní a vnitrostátní železniční zasilatelství.

Autodoprava. Mezinárodní kamionová doprava MKD, nákladní (zajištění přepravy do všech států v Evropě). Tuzemská kamionová doprava-nákladní. Export-přeprava nábytku do západní Evropy (skříňové návěsy). Spedice (vlastní vozy+smluvní přepravci). Zasilatelství. Logistika. Transport-přeprava. Celní deklarace. Veřejný celní sklad: ...