Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Práce: - pokládka krajnic - mobilní drcení - mobilní třídění - zemní práce a terénní úpravy - opravy motorových vozidel. Služby: - autodoprava - přeprava podvalníkem do 24t - zimní údržba komunikací Zemní práce NOVOTNÝ 861S (čelní nakladač): - pneumatické kladivo - CAT 307 B (pásový otočný bagr) - CAT 428 C ...

Autodoprava, služby: -vnitrostátní -mezinárodní -stěhování (MERCEDES, IVECO).

Firma BagRascal s.r.o. se sídlem ve Znojmě se zabývá veškerou činností v oblasti zemních a výkopových prací. Současně nabízíme také demolice, včetně přistavení kontejnerů na všechny druhy odpadů. V rámci naší činnost také realizujeme nákladní vnitrostátní a mezinárodní dopravu. Můžete se na nás obrátit také s požadavkem na odvoz písku, sutí, ...

Autodoprava pro stavebníky a firmy - nabízíme přepravu sypkých a jiných materiálů.

Služby, autodoprava po ČR, Rakousko, Slovensko: -přeprava kusovy´ch zásilek -přeprava max. 5 osob -expresní kury´rní služby -přeprava domácích mazlíčků ttransfery na letiště -nákladní doprava a manipulace s hydraulickou rukou -jiné na objednávku.

Společnost APEKO CZ s.r.o. se zaměřuje na nákladní silniční dopravu. Přepravuje náklady, materiál, kusové zásilky a mnoho dalšího.

Služby: - nákladní autodoprava - průmyslové stěhování strojů - nadrozměrné transporty včetně doprovodných vozidel - montáž, demontáž strojů, výrobních linek - balení strojů Půjčovna, pronájem: - jeřáb s obsluhou, od 28 tun do 700 tun - VZV do nosnosti 18 tun

Dopravní firma, autodoprava, mezinárodní doprava zboží v rámci EU. Kamionová doprava. -Německo, Benelux, -3 vlastní plachtové návěsové soupravy 13, 6m na 34 Europalet a vnitřní ložnou výškou 2, 7m.

Autodoprava: -doprava vnitrostátní(tuzemská), mezinárodní (zahraniční) -celní odbavení, proclení. Půjčovna: -elektrické nářadí MAKITA. Kosmetické služby: -kadeřnictví -pedikúra, manikúra -depilace.

Bc. Martin Sluka se zaměřuje na nákladní dopravu, přepravu zásilek, palet a na stěhování.

Jiří Tunka se zaměřuje na vnitrostátní i mezinárodní silniční nákladní dopravu, spedici a logistiku.

Expresní dodávková a kamionová doprava zboží od 5-33 palet. Destinace: Slovensko, Polsko, Maďarsko, Rumunsko, Slovinsko. Přeprava štěrku, písku, zeminy a st. sutě sklápěcími návěsy, sklápěči. Zemní a demoliční práce traktorbagrem a smykovým nakladačem Komatsu.

Zemní práce včetně nákladní dopravy -odvoz suti, zemin. -výstavba inženýrských sítí, sítě -chodníky a pozemní komunikace -základy rodinných domů, domy a úprava terénu. Zemní práce: -plynofikace -výkopy-jímky, základy, sklepy, pro inženýrské sítě -terénní úpravy -vyklízení podestýlek v halách. Autodoprava, doprava: -pevné a sypké ...

Profi - Gips Transport s.r.o. zajišťuje přepravu potravin chladírenskými vozy do 3, 5 t, dále přepravu zboží a materiálu nad 3, 5 t a dodávku a přepravu stavebních materiálů.

Mezinárodní nákladní silniční dopravy a spedice.

GAZDA Transport s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní zasílatelství. Zprostředkovává dopravní služby, nákladní vnitrostátní i mezinárodní dopravu, zajišťuje spedici, balení, dopravu mrazírenskými vozy a dopravu nebezpečného nákladu dle ADR.

Opravy nákladních vozidel AVIA. Prodej náhradních dílů AVIA. Výkup a likvidace vozů AVIA. Autodoprava do a nad 3, 5 tuny, rozvoz chlazených a mražených potravin. Půjčovna obytných vzidel.

Nákladní doprava včetně prací s hydraulickou rukou. Přeprava buněk, lešení, trámů, vazníků, panelů, stavebních materiálů, ocelových konstrukcí, hutních materiálů, strojů a robotů.

Autodoprava, kamiónová doprava: - zahraniční, mezinárodní. Zasilatelství. Spedice, spediční služba.

Pozemní i dopravní stavby. Betonové ploty. Zemní práce. Autodoprava. Stavby na klíč. Pronájem stavební techniky.

Autodoprava, doprava, přeprava. Provoz vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava a spedice. Vnitrostátní, provozovaná vozidly do 3, 5 t největší povolené hmotnosti. Nákladní automobily, auta, vozy. Kamionová doprava. Spediční činnost.

Technické služby města Hrušovany nad Jevišovkou s.r.o. jsou organizací, která poskytuje veřejně prospěšné komunální a technické služby nejen pro město Hrušovany nad Jevišovkou, ale také dalším firmám, organizacím, obcím i jednotlivcům. Provádíme čištění a úklid veřejných ploch, údržbu komunikací, máme na starost dopravní značení a provoz veřejného ...

Spedice a kamionová doprava Prodej a rozvoz briket, uhlí, kamenu, štěrku