Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Společnost ERTRANS, družstvo, kterou naleznete ve Znojmě provádí veškeré zemní a výkopové práce a také terénní úpravy a stavební práce na pozemních komunikacích. Provozujeme také nákladní a kontejnerovou autodopravu.

Pokud hledáte spolehlivého a zkušeného partnera pro vaše elektromontážní a projekční potřeby, můžete se obrátit na firmu ELEKTRO-ZF s.r.o. se sídlem v Oleksovicích. Tato firma se zabývá kabelovými a venkovními vedeními, výstavbou trafostanic a realizací přípojek nízkého a vysokého napětí. Nabízí také montáž systémů výroby obnovitelných zdrojů, ...

Společnost DANIV Trans s.r.o. provozuje nákladní dopravu.

STK pro osobní a užitkové automobily a traktory, ADR. Evidenční kontroly. Přestavba vozidel na LPG (propan-butan). Přeprava nebezpečných věcí podle požadavků evropské dohody o mezinárodní silniční přepravě – ADR.

Slunečný penzion, pension. Ubytování: -kapacita 15 lůžek. Kavárna.

Nákladní doprava - - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava do 24t

Kamionová doprava Nákladní doprava - mezinárodní

Autodoprava: -silniční nákladní.

- - mezinárodní nákladní doprava do 25t

Autoopravna, servis: -opravy vozidel -motorová vozidla, automobily -pneuservis. Silniční přeprava nákladu do 24 tun.

Autodoprava, autojeřáby, jeřáby: -vnitrostátní -autojeřáb na podvozku TATRA 815, 3x 815, AD20T (nosnost 20 tun) 1x148 -autojeřáb AD20T (nosnost 20 tun), dosah 29m. GROVE GMK 2035.

Velkoobchod, maloobchod: -stavební materiál -střešní okna, krytiny -sádrokartony -materiály k zateplování budov -sanitarni, koupelnové doplňky. Autodoprava: -nákladní doprava, hydraulická ruka.

Služby: -překládání, skladování -mezinárodní autodoprava, spedice -pneuservis -servis nákladní auta.

autodoprava, výstavba, oprava komunikací, chodníků, výkopy bazénů, zahradních jezírek, jímek, sklepů, výkop základů rodinných i komerčních objektů, odvoz sutě, hlíny, domovního odpadu, sněhu - dovoz píseku, štěrku, kamene, stavebního materiálu - bourací a demoliční práce s odvozem - úklid a odvozy sněhu - pořez stromů - údržba zeleně - ...

J. R. STEINDORFER BVT s.r.o. provozuje mezinárodní nákladní dopravu a mezi své služby řadí také pneuservis, tankování, umývání a provoz stanice STK.

Autodoprava: -nákladní doprava -kamionová doprava -logistika.

Vnitrostátní nákladní autodoprava

Nákladní doprava Tesařské práce

Autodoprava, autojeřáb, jeřáb: -vnitrostátní doprava -bagrování -zemní práce - jeřábnické práce

Autodoprava: -nákladní doprava.

Silniční nákladní autodoprava.