Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Autodoprava vnitrostátní.

Autodoprava: -doprava nákladní -mezinárodní kamionová doprava.

Autodoprava. Práce: -zemní a bourací stroje Poclain, Ostrowek, UNC 750. Odvoz: -fekálie. Prodej: -písek.

Kontejnerová doprava. Na Příbramsku zajišťuji dovoz písků, zeminy, betonu, kamení, štěrku. Dále odvoz suti, odpadu, pronájem kontejnerů.

Doprava: -mezinárodní -kamiónová. Sídlo firmy: Praha 6, Uralská 10, PSČ 160 00

Autodoprava: -nákladní vnitrostátní doprava

Autodoprava: -vůz LIAZ s hydraulickou rukou.

Nabízíme vnitrostátní a mezinárodní silniční motorovou dopravu.

Služby: -autodoprava -zvonová mechanika.

Kamionová přeprava zboží z cz do gb a nazpět z gb, severní část francie, belgie a holanska do cz. přepravujeme návěsy nebo soupravamy typu lowdeck (max výška palety je 295cm)33pal a u soupravy 36pal. Je možné zajištění přepravy vozidlem Iveco Daily skříň na 6eupal o výšce 185cm a o celkové váze nákladu do 1500kg.

Služby: - úklid budov - autodoprava.

Autodoprava. Služby: -vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava -spedice.

Betonárna. Autodoprava sypkých hmot a betonu.

Arboristika. Výškové práce. Autodoprava.

Autodoprava a zasilatelství. Sídlo firmy. Mezinárodní autodoprava: Maďarsko, Srbsko, Bosna i Hercegovina, Rumunsko, Bulharsko a Řecko, západní státy Evropské unie. Vozový park: -20 - 25 tahačů DAF -20 plachtových návěsů Schwarzmüller o objemu 90 cbm -2 kontejnerové podvozky -1 plachtové vozidlo o celkové hmotnosti 12 000 kg -1 ...