Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Transportní a logistické služby Autodoprava: -105 vozových jednotek mega a jumbo -meznárodní FTL "just in time" -všechna vozidla vybavena GPS -stálý kontakt s řidiči -plánování optimálních tras -monitoring 24 h denně -pojištění zboží do hodnoty 13 mil CZK -pojištění pro kabotážní přepravy v ...

Nákladní autodoprava. Mezinárodní doprava.

Autodoprava, doprava, přeprava: -kamionová, 40 kamionů: -vnitrostátní a mezinárodní -chladírenské, cisternové, -dodávkové vozy. Prodej nafty. Sídlo: - Veselá 167, 763 15 Slušovice

Opravy silničních vozidel Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů Doprava, přeprava sypkých hmot. Nakládání sypkých materiálů.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava. Nadměrná přeprava.

Autodoprava. Přeprava, logistika a spedice. Specializace na přepravu farmaceutických výrobků. Přeprava nebezpečných nákladů v režimu ADR Doprava v zemích Evropské unie, v balkánských zemích, a mimo EU (TIR).

Vnitrostátní přeprava a prodej sypkých materiálů - kameniva, štěrků a písků.

Autodoprava nákladní: - mezinárodní- Slovensko, Francie, Německo - tuzemská.

Firma se zabývá vnitrostátní i mezinárodní dopravou. Vlastní vozidla i smluvní přepravci. Služby: - přeprava zásilek - zasilatelství - spedice - náklady od 1 do 24 000 kg - expresní a sběrné přepravy - dokládky, skladování

Nákladní autodoprava vnitrostátní a tuzemská. Velkoobchodní i maloobchodní prodej: - čisticí prostředky a chemie značky Eurodet.

Kontejnerová doprava. Nakládání a vykládání hydraulickou rukou: - stavební materiál. Přeprava sypkých materiálů: - štěrk, písek, drť, suť, hlína, odpad, beton apod. Přistavení kontejneru.

Nákladní doprava: - mezinárodní - vnitrostátní.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní tuzemská a mezinárodní zahraniční -sběrná služba -vozy DAF 3, 5 t;45cm3 -kamiony 100 cm3. Specializace Itálie a Švýcarsko.

Mezinárodní autodoprava, spedice a expresní přeprava zásilek.

Půjčovna stavebních strojů. Výkopové práce a terénní úpravy vlastními stroji. Kontejnerová doprava - pronájem kontejneru.

Autodoprava. Nákladní doprava.

Autodoprava -MKD - kamionová doprava chladírenskými vozy: -mezinárodní - Španělsko -spedice -vytěžování vozidel -autoservis, pneuservis -mobilní servis -skladování zboží -překládání nákladů.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební a zdící materiály - komínový systém SCHIEDEL - tepelné izolace, hydroizalace - betonářská ocel - hutní materiály - kanalizační roury - betonové výrobky, dlažby - sypké materiály. Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní vnitrostátní.

Servisní a montážní služby v gumárenském a plastikářském průmyslu Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava.

Nákladní doprava: - vozidly IVECO, MAN: -vnitrostátní -mezinárodní. Expresní přeprava po Evropě do 24 hod. Osobní přeprava - doprava na letiště apod.

Strojní mechanizace. Zemní a výkopové práce na klíč pro firmy i soukromníky. Terénní, svahové úpravy pozemku. Autodoprava sypkých hmot - dovoz štěrku, písku a kameniva. Autoservis. Opravy: - mechanických závad, opotřebení: - opravy brzd, rozvodů - výměny filtrů, náplní.

vnitrostátní doprava dodávkovým vozidlem pro přepravu 1 až 8 osob. Přeprava vozidlem Ford Transit 115L300 MAXI. Zajišťujeme dopravu pro soukromé osoby, firmy, hotely, cestovní kanceláře, firemní jednání, školení, výlety, sportovní akce, svatby.

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní: -sypké materiály ve stavebnictví -stavební stroje -paletizovaný materiál. Stavební práce: -rekonstrukce bazénů -rekonstrukce vozovek -demolice objektů, podlahy. Zemní a výkopové práce: -rovnání, svahování, hloubění příkopů -výkopy stavební jámy -hloubění ...

Nákladní doprava. Autodoprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní: -sypké materiály ve stavebnictví -stavební stroje -paletizovaný materiál.