SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

Doprava Mniší
Firma Doprava Mniší se specializuje na autobusovou dopravu osob v České republice i v zahraničí. Jejich vozový park zahrnuje 4 komfortní autobusy pro 20 až 50 osob, provozované profesionální a zkušenou posádkou. Spolupracují s Klubem Českých Turistů, sportovními kluby, školami a cestovními kancelářemi12. Můžete si také pronajmout jejich cyklovozík.
Doprava Mniší
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Služby: -lodní přeprava, doprava na Orlíku -diskotéková loď.

Služby: -zemní práce -demolice, bourací práce -příprava staveniště HTÚ -autodoprava, přeprava stavebních strojů -výkop a pokládka kanalizace inženýrských sítí.

Služby: -silniční nákladní doprava -spedice letecká, námořní, pozemní -logistika -sklady a poradenství -zasilatelství -transporty -outsourcing -intrastat -proclívání zboží -SUPPLY CHAIN MANAGEMENT.

Služby: -spedice -logistika -autodoprava -vnitrostátní autodoprava -expresní přeprava do 24 hodin -speciální přeprava -nadrozměrorné náklady.

Služby: -autobusová doprava -pronájem autobusů školám, cestovním kancelářím -autobusy s klimatizací pro vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Autobusy: KAROSA, SLOVBUS, BOVA MAGIG.

Velkoobchod, prodej: -noční dámské prádlo -dámské spodní prádlo -kvalitní dámské prádlo -pánské svetry -dánské, italské -dámské plavky -brazilská výroba. Služby: -autodoprava -FORD TRANZIT -po domluvě.

Služby: -zasilatelství -vytěžování.

Služby: -zemědělské práce -oprava zemědělských strojů -autodoprava.

Služby: -autodoprava -vnitrostátní i mezinárodní nepřetržitě včetně svátků -MB 412D valník s plachtou -vlek s plachtou. Stavební firma.

Autodoprava: -vnitrostátní i mezinárodní automobilové přepravy zásilek nebo zboží do 3, 5t. -přeprava ADR do 3, 5t.

Zahraniční zájezdová přeprava: -standartní, luxusní. Služby: -pravidelná autobusová přeprava osob -mytí užitkových a osobních vozů tlakovou vodou. Opravy, servis: -autobus -nákladní, osobní vozy -speciální opravy i v zahraničí v místě poruchy -seřizování motorů -vstřikovací čerpadla.

Doprava: -vnitrostátní -zahraniční. Služby: -opravy nákladních vozidel a autobusů -stanice měření emisí dieselových motorů -pneuservis -čerpací stanice v areálu NONSTOP -výměna a prodej olejů, mazání vozidel -mytí vozidel -prodej náhradních dílů a pneumatik -autobusová doprava -příměstská doprava -městská hromadná ...

Služby: -stavební činnost -kompletní dodávky stavebních prací -průmyslové, občanské a inženýrské stavby na klíč -vnitrostátní a mezinárodní doprava. Prodej: -veškerý stavební materiál, stavebniny.

Služby: -stavební práce -vnitrostátní a mezinárodní autodoprava.

Maloobchod, prodej: -kotle ústředního topení Služby: -autodoprava.

Služby: -silniční automobilová nákladní doprava -zasilatelství.

Mezinárodní a vnitrostátní autobusová doprava

Výroba: -zahradnické a hospodářské nářadí -ocelové zahradní hrábě -zahradní motyčky -stájové škrabky -hrabla na sníh -škrabky na led -lehké zákrytové plechy pochůzkové -pozink,stříkané,černé -použití mimo dopravní plochy -plotové sloupky -garážová a zahradní vrata Kovovýroba: -zámečnické práce volná kapacita lisů ...

Školní výlety - letní tábory - divadla - výstavy - veletrhy Vnitrostátní a mezinárodní mikrobusová doprava

Opravy - nákladní vozidla Pronájem - kontejnery Zemní práce Opravy - hydraulické stroje Výroba - hydraulické hadice