SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
SB STĚHOVÁNÍ BRNO s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti stěhování, autodopravy a skladování. Stěhujeme byty, domy, firmy, instituce a specializujeme se na manipulaci s těžkými břemeny. Stěhujeme do zahraničí: Garantujeme odborné a vysoce profesionální služby.

Společnost I.J.M – TRANSPORT s.r.o. provozuje autodopravu. Uskutečňuje rozvoz a dovoz zboží do obchodní sítě ve vnitrostátní i zahraniční autodopravě, provádí opravy a diagnostika pro osobní a nákladní vozidla, pneuservis pro osobní automobily. Dále se společnost zabývá pronajímáním prostor, parkovacími službami.

Dopravní značení, projekční činnosti dopravních staveb, realizace pozemních a dopravních staveb.

Standardní rozsah služeb autoservisu včetně diagnostiky a přípravy vozidel na STK.Pneuservis s prodejem nových pneu.Autodoprava se zaměřením na maloobjemovou přepravu v rámci EU. Autodoprava. K přepravě používáme vozidla Fiat Ducato a Fiat Doblo.

STĚHOVACÍ SLUŽBY BRNO s.r.o. provádí již od r. 2006 profesionální stěhovací služby v oblasti stěhování bytů Brno, stěhování firem, stěhování kanceláří Brno a vyklízecí služby. Naše ryzí specializace je stěhování těžkých břemen Brno do váhy 650 kg. Objednávejte online stěhovací služby Brno a získejte základní balící službu zdarma. V rámci zemí EU ...

ATYKO, spol. s r.o. zabezpečují dopravníkové systémy pro expedici a výrobu. Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: -dopravníkové systémy -válečkové a pásové dopravníky (hnané a nehnané) -dopravníkové dráhy doplněné o pneumatické brzdy, přesunovače a zvedací mosty -doplňky (páskovačka beden, výtah-PATER NOSTER), váha-váhy ...

DERETEX s.r.o. je stavební firma poskytující: - realizaci staveb - projekci - kontejnerovou dopravu

EXPOSPED, spol. s r.o. je mezinárodní doprava.

Vnitrostátní a mezinárodní silniční nákladní doprava nad 12 tun.

Dofis, s.r.o. zajišťuje činnost: -provádění zemních prací, demolic, -uložení sutě a zeminy -prodej a rozvoz písků.

Firma Movex Europe poskytuje logistická řešení jak místním, tak i zahraničním zákazníkům. Cílem je, aby klient dostal zboží včas.

VYBAGRUJEME, ODVEZEME, ZAHUTNÍME Pronájem s obsluhou: -mechanizace -stroje CAT 316C kolové rýpadlo -CAT 428C a CAT 442E, CAT 432D kolový bagr (rýpadlo, nakladač-podkop, lopata, paletizační vidle, svahovací lžíce, hydraulické kladivo CAT H70) -CAT 303CR minirýpadlo (hloubková lžíce, svahovací lopata stavitelná, hydraulické kladivo CAT ...

VeLiSkon, s.r.o. zabezpečuje: Import, dovoz: - stavební materiál, stavebniny: - sádrokartony - Knauf, Siniat, Rigips - tepelné izolace - Rotaflex, Knauf, Paroc - polystyreny - Bautherm, DCD, Bachl - profily pro suchou výstavbu Rzprofil, Neoprofil. Také poskytují spediční služby.

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

Služby: - kamionová doprava - vnitrostátní, mezinárodní - sběrná služba - skladování Dodávka, montáž: - interiérové dveře - protipožární dveře - protihlukové dveře - kouřotěsné interiérové dveře - zárubně.

VAN taxi 8 provozuje taxi, provádí přepravu na letiště, přepravu na oslavy a zpět až pro 8 osob a kurýrní službu.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní - expresní zásilky - skladování - železniční doprava - lodní doprava.

Galastar s.r.o. je autodoprava vnitrostátní a mezinárodní silocisternami i v režimu GMP+. Provádějí zemní práce včetně bouracího kladiva, demolici objektu včetně uložení sutě, stavební činnost.

GS PLUS s.r.o. zajišťuje výrobu, montáž, údržbu a poradenství: -svislé dopravní značky (SDZ) velkoplošné -stálé dopravní značky -přechodné dopravní značky -dopravní značení -informační systémy -orientační značení -reklamní nápisy -parabolická zrcadla (plast) -doplňky SDZ (sloupky, patky, kotevní šrouby, objímky, zámky, víčka) ...

Hlavní činností JIVTRANS s.r.o. je přeprava zboží pod kontrolovanou teplotou. Chladírenská doprava je provozována vozy o velikosti 2-10 palet a užitné hmotnosti do 3t. Pro zajištění kvalitních služeb zakázníkům a maximálního využití vozidel. Provozujeme vlastní autoservis a pneuservis. Dále nabízíme skladování a následnou distribuci.

HADLER s.r.o. zajišťuje: -mechanické, autoelektrikářské, karosářské a lakýrnické práce -montáže zámku řazení, zamykání zpátečky -plnění klimatizací -pneuservis, geometrie -příprava STK -diagnostika - odtahovou službu Dále provozují autobazar.

Společnost KOREDO, spol. s r.o. se zabývá vnitrostátní, mezinárodní a stavební dopravou. Naší hlavní činností je přeprava sypkých a drcených materiálů, zemědělských a potravinářských komodit, volně ložených materiálů a betonových směsí. Mezi naše další aktivity patří také pronájem a půjčování věcí movitých. Vnitrostátní, mezinárodní a stavební ...

STELLAR s.r.o. zabezpečuje meziinárodní kamionovou přepravu (dopravu) a přepravu chladícími vozy.