SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Scado-doprava.cz Doprava stavebních materiálů nákladním vozem Scania. Díky hydraulické ruce o délce 20 metrů naložím, složím a převezu materiál bez přítomnosti ostatních obslužných strojů. Přistavím kontejner.

Služby: - skladování zboží - komplexní dopravní - logistické služby - moderní, bezpečné skladování zboží v temperované hale - skladovací, manipulační servis - balení a přebalení zboží – foliování, přebalení do jiných obalových materiálů, na jiné palety - kontrola kvality zboží – výrobek je přijat a vydán na sklad v požadovaném ...

Taxi služba v Mikulově a širokém okolí v kteroukoliv denní i noční dobu. Zajištění dopravy na různé akce. Doprava po celé České republice. Zajištění řidiče pro Váš vlastní vůz a jeho odvoz - Drink & Drive. Airport taxi – odvoz na letiště. Expresní přeprava – kusové zásilky, dokumentace. Jezdíme škodou Octavia. Profesionalita a diskrétnost. Jezdíme ...

Služby: - nákladní autodoprava - likvidace odpadů.

Přepravní služby těžkých a rozměrných nákladů: - mezinárodní, vnitrostátní kamionová přeprava - expresní přeprava - přeprava kusových zásilek.

Přepravní služby do Turecka, Gruzie, Ázerbadžájnu, Arménie

Služby: - autodoprava multikárou M25. Prodej_ - destilovaná voda pro technické účely - směsi do ostřikovačů. Outsorcing, poradenství v oblasti metrologie. Ekologie a odpadové hospodářství.

Přeprava vozidel. Doprava: -autotransport -autodoprava -motorová autodoprava -silniční autodoprava. Odtahová služba vozidel do 18 t. Přeprava nových a ojetých vozidel z Itálie.

Práce, Služby: -Zajištění dovozu písku -odvoz stavební suti -odvoz komunálního odpadu.

Autodoprava: -silniční doprava.

Služby Doprava: -zeminy -písku -sutě

Práce: -zemní práce -výkopové práce. - výkopy pro kanalizace, elektro, voda, plyn, příprravy na průtlaky Kontejnerová doprava do 4 tun, manipulace s materiálem, nakládání, skládání materiálu. Přistavení kontejneru, odvoz. Dovoz veškerých sypkých materiálů, suti, demolice, vyprošťování vozidel, opravy motorových vozidel.

Výroba, prodej, distribuce, dodávka, velkoobchod vína, víno, vín: -jakostní -přívlastkové -stolní -sudové, sudová. Stáčení, lahvování-lahvovací linka. Dovoz vína ze zahraničí (maďarsko, Španělsko, Argentina, Chile, Itálie, Rakousko). Víno je v lahvích a sudech distribuováno našim odběratelům do celé ČR i Slovenska. ...

Expresní kurýrní služba Brno Pendler24 - specializujeme se na převoz urgentních zásilek v rámci celé EU. - time critical transport - OBC kurýr na palubu - přeprava zásilek přesně na čas - nabízíme možnost sledování Pendlera online, řidič Vám podá info o aktuální dopravní situaci a dojezdu na místo. - jezdíme nonstop, přepravu však ...

Autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní Spedice Pohostinství - oslavy - živá hudba - opékání selat

AEROKLUB VYŠKOV LETIŠTĚ: - provozovatel vnitrostátního veřejného letiště Vyškov - sportovní a rekreační létání - provozovatel letecké školy - vyhlídkové lety - letecké akce pro veřejnost - pořadatel a organizátor prodejních trhů - pronájem ploch pro pořádání veřejných akcí

Služby: - autoservis, pneuservis - kontejnerová přeprava o nosnosti 5 t

Služby - vedení účetnictví a daňová evidence - správa a údržba nemovitostí - projekční činnost - prodej a montáž dopravního značení.

Firma Jaroslav Muněz provádí profesionální výkopové, dlaždičské a vyklízecí práce. Mezi naše další činnost patří také malířské, zednické práce, demolice a vlastní autodoprava. Sídlíme v Brně, městská část Zábrdovice. Činnost naší firmy: - výkopové práce, výkopy - dlaždičské práce - vyklízecí práce - pokládka dlažby - vyklízení půd, ...

Služby: - stěhování nábytku - vyklízení, odvoz odpadu - demolice, bourací práce - výkopové a zemní práce - montáž a demontáž nábytku

Doprava: -expresní zásilková služba (kusové zásilky do 500 kg) -přeprava zboží pro jednotlivce i firmy -vozy PICK UP WAN -ČR i SLOVENSKO.

Autodoprava. Doprava: - stavebního materiálu - drť, kamení, suť, písek, beton - stavební mechanizace - převoz aut, vozíků, traktorů.