SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Zemědělská výroba: -rozstlinná výroba -živočišná výroba. Klempířské a izolatérské práce. Silniční motorová doprava. Provozovny: -Terezín, tel:518361327-ŽV -Hovorany, tel:518375278-RV tel:518375279-ŽV.

Nákladní autodoprava - do 3, 5t Dekorování skla cínem Zámečnické práce

Kontejnerová doprava. Výkopové práce. Stavební práce.

Dodávková doprava Dodávková doprava - mezinárodní - vnitrostátní - do 3, 5t Daně Účetnictví

Doprava, spedice Vnitrostátní, mezinárodní nákladní doprava Přeprava kusových zásilek Celní deklarace

železniční stanice - vlakové nádraží přeprava -osobní -nákladní

železniční stanice - vlakové nádraží přeprava -osobní -nákladní

železniční stanice - vlakové nádraží přeprava -osobní -nákladní

Autobusová a osobní přeprava a to jak vnitrostátní, tak i dálková pro zahraniční cesty. Mercedes Benz Tourismo - 49 míst Mercedes Benz Tourismo - 49 míst Mercedes Benz Sprinter - 20 míst Renault Trafic "Passenger" – 8 míst Mercedes Benz Tourismo - 49 míst

Spedice, zasilatelství, doprava, přeprava: -vnitrostátní -mezinárodní -nákladní -silniční -expresní přeprava - pravidelné trasy.

J&M servis Autoservis, pneuservis. Náhradní díly na autobusy, nákladní vozidla, návěsy a přívěsy. Přeprava osob a nákladů. Půjčovna lodí. Motosport.

Prodej - autobusy Cestovní kancelář - specializace - Chorvatsko, Itálie Autobusová doprava - vnitrostátní - mezinárodní Dovoz - zájezdové a linkové autobusy

Taxi, taxi služba, airport taxi, drink and drive, senior taxi, taxi pro děti, osobní přeprava, taxi pro mazlíčky.

Služby: -nonstop doprava kamkoliv, 24hodin denně -možnost přepravy menších zásilek za smluvní ceny, i do zahraničí -ceny při větších vzdálenostech dohodou.

Taxislužba, taxi-Břeclavsko, přeprava osob-klimatizované vozy Škoda Superb, Octavia v rámci BVV Brno, slavnosti, vinné sklípky, ubytování, letiště Vídeň. Smluvně-faktura

Doprava, přeprava, oprava, servis: -nákladní -vozidla, auta skříňová, sklápěcí, kontejnerová, valník.

Autodoprava. Silniční motorová doprava: -nákladní. Pronájem, půjčovna, prodej: -dopravní značení, značky. Zemní a výkopové práce: -terénní úpravy. -veškeré zemní práce -výkopy pro inženýrské sítě (vodovod, plynovod, kanalizace) -výkopy a úpravy terénu -rekultivace -cesty -hřiště -demoliční práce -doprava materiálu.

Služby: -doprava -autodoprava -logistika -skladování. Sídlo: Přívozní 1054/2 170 00 Praha 7 Holešovice. Sklad: Brněnská 59/B 695 01 Hodonín.

"VÍC NEŽ POŠTA" -přepravní a kurýrní služba -expresní přeprava kusových zásilek (obálky, dokumenty, balíčky...... atd.) -autodoprava (doručení po Brně do 120 min. od převzetí) -mezinárodní doprava po EU.