SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Doprava, spedice, zasilatelství: -mezinárodní, vnitrostátní.

Dodávková autodoprava. Přeprava menších nákladů, nábytku, přístrojů, sportovní vybavení apod.

Výroba, dodávky, rozvoz, poradenství: -lomový kámen, vápenec: -tříděný, netříděný, částečný rozklep -drcené kamenivo: -frakce 0-4-8-16-32-63-120-160 mm -další pojmy-štěrk, prosívka, makadam -saturační vápenec -písek 0-4 (do betonu). Nákladní mezinárodní doprava: -sklápěcí soupravy TATRA, LIAZ -tahače TATRA, LIAZ. Zemní práce ...

Nabízíme silniční přepravu nákladu či zboží.

Kontejnerová doprava: -odvoz nebezpečných odpadů dle normy ADR v Jihomoravském kraji -likvidace bezpečných odpadů (hlína, stavební suť, domovní i ostatní odpad včetně recyklace (na zásypy).

Odtahová služba. Převoz materiálu do 2t.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní.

Autodoprava - nákladní do a nad 7, 5 t.

Osobní přeprava po celé EU.

Velkoobchod, maloobchod, výroba: -bezpečnostní tabulky plastové, smaltované -bezpečnostní samolepky -tiskopisy a dokumentace BOZP -bezpečnostní plakáty, -ohraničující pásky, -státní znaky ČR** -pracovně-právní literatura. Výroba: -tabulky a samolepky na zakázku, -internetový obchod.

Doprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní - dodávková.

Stěhování, stěhovací služba: -stěhování RD a bytů -stěhování firem -balící služby -vyklízení.

Úklidové, malířské, drobné stavební, výškové práce, stěhování, servis a montáž plastových oken - nátěry a zateplování fasád.

Mezinárodní kamionová doprava a spedice. Vytěžování vozidel-Německo, Belgie, Francie, Holandsko, Rakousko, Slovensko

Správa a údržba silnic. Letní údržba silnic: -opravy vozovek a mostů -čištění vozovek a mostů -údržba a čištění krajnic a příkopů -vodorovná dopravní značení -pokos trávy. Zimní údržba silnic: -zmírňování následků povětrnostních vlivů. Celoroční údržba: -údržba silniční zeleně -údržba, čištění a opravy svislého dopravního ...

Autobusová doprava - vnitrostátní a mezinárodní - kulturní akce, poznávací zájezdy, výlety či jiné destinace - pro školy, sportovní kluby, zájmové organizace, cestovní kanceláře a soukromé osoby - vozy SOR C 7, 5 s kapacitou 27 osob, MERCEDES O 350 T s kapacitou 49 osob. Mikrobusová doprava - vnitrostátní a mezinárodní - kulturní ...

-Provoz autodopravy nosností do 8 tun -Přeprava stavební a zemědělské mechanizace -Kontejnerová doprava. -Provádění prací smykovým nakladačem Bobcat. -Opravy a renovace traktorů, malotraktorů. -Opravy zemědělské mechanizace. -Výkup, prodej a zprostředkování prodeje zemědělské techniky.

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní autodoprava - mezinárodní autodoprava - přeprava návěsových souprav se shrnovací plachtou - přeprava potravinářských produktů - přeprava potravinářských kapalin do objemu 14.500 l

Projekční, inženýrská a stavební činnost: -projektová dokumentace, projektant vodohospodářské a pozemní stavby, stavba -inženýrská činnost: -stavební povolení, kolaudace staveb -pozemní a vodní stavby na klíč. Autodoprava, doprava. Silniční motorová nákladní doprava.

DYNAMARK Prostějov s.r.o. provozovna Brno Firma pracuje dle certifikátu jakosti ČSN EN ISO 9001:2008. Pronájem: - dopravní značení. Prodej, montáž: - dopravní značení a světelná signalizace - vodorovné dopravní značení - městský mobiliář. Služby: - projekční činnost v oblasti dopravního značení.