SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Autobusová doprava luxusní autobusy NEOPLAN

Autodoprava, přeprava osob: - přeprava zboží do 1000 kg - přeprava 4 osob dodávkovým vozem VW Transporter. - zednické a obkladačské práce Případně: David Štěpaník mob. 724 227 103

Činnost: -realizace projektového zakreslení dopravního řešení -montáž a osazení přechodného dopravního značení vč. přepravy na silnicích a dálnicích -instalace trvalého dopravního značení, vyhrazená parkoviště, značení parkovacích garáží, montáž retardérů, plastových vodících desek a majáků, plastových ukazatelů směru, přenosné ...

Velkoobchod, prodej: -potraviny -zemědělské produkty, mák, kmín, sezam Autodoprava do 3, 5t.

Stavební činnost Bourací, bourání, demoliční práce, demolice Strojní zemní práce (bagr JCB, UNC, HON) Ruční výkopové práce Autodoprava Liaz, Tatra Odvoz fekálií, fekálie.

Stavební firma Brno. Rekonstrukce, novostavby, sanace vlhkého zdiva: -půdní vestavby -rodinné domy -hrubé stavby -podřezání zdiva -anhydritové podlahy. Autodoprava kontejnerová. Zemní práce UNC 750. Realitní činnost.

Odvoz, přeprava: -odpad -zemina -písek -sypké materiály -beton.

Výroba: -tepelně izolační folie Flexipan. Autodoprava. Silniční motorová nákladní doprava: -mezinárodní, zahraniční.

Nabízíme služby v oblasti dodávkové a kontejnerové dopravy. Specializujeme se zejména na dopravu kontejnerovou do 7, 5t, na odvoz stavebního, komunálního a biologického odpadu, dále odvoz suti a výkopové zeminy. Zajistíme i veškeré zemní a výkopové práce v okolí Vyškova.

Autodoprava: -mezinárodní -tuzemská -kontejnerová přeprava včetně nebezpečných odpadů ADR tř.2-9 -přeprava sypkých hmot.

Stavební společnost. Práce: -veškeré stavební -malířské a natěračské -renovace koupelen (zděné, ABITIBI) -zateplování budov -interiérové úpravy, obklady -výkopové práce -pokládka dlažby. Pronájem: -prodejna -kanceláře -výrobní prostory -prodej stavebnin -dodávka stavební práce na klíč -autodoprava. Sídlo: Korunní ...

Služby: -mezinárodní i tuzemská doprava -expresní přeprava zboží po celé Evropě -doprava v pracovních dnech, menšími vozy možnost i přes víkend. Vozový park: -6 nákladních vozů -4 dodávkové vozy. Doba přepravy: -tuzemsko-do 7 hodin -mezinárodní přeprava zásilek do 24 hodin -pouze větší vzdálenosti maximálně do 48 hodin (víkendy i ...

Autodoprava Doležal. Služby: -přeprava zboží a materiálu všeho druhu (mimo ADR) -doprava veškerého bytového vybavení -rozvoz zásilek -přeprava různých náhradních dílů na průmyslové stroje a vybavení -rozvoz kusových zásilek -přeprava balených nápojů -svoz do sběrných dvorů (kusové spotřebiče, baterie)

Autodoprava, silniční motorová doprava.

Prodej, výroba pružiny: - tažné - tlačné - zkrutné - tvarové z pásky a drátu - stavební montážní a kotvící prvky - závlačky - pružné kolíky - talířové pružiny - matice v kleci - nákladní doprava do 3, 5, t.

Autodoprava. Silniční motorová doprava nákladní.

Drink taxi, přeprava osob pro Brno a okolí.

Autodoprava: - vnitrostátní i mezinárodní -doprava vozidly LIAZ (mimo sypké materiály) -oprava vozidel, vozidlo, vozidla, AVIA, LIAZ.

Práce, služby: -Autodoprava Avie -Práce s UNC-060.

Práce, služby: -Autodoprava Avie -Práce s UNC-060.

Práce, služby: -Autodoprava Avie -Práce s UNC-060.