SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Naši provozovnu Břeclav naleznete na hraničním přechodu se Slovenskou republikou, na hlavním tahu dálnice D2. Kromě celních služeb zde poskytujeme výměnu peněz a prodej dálničních známek. CZECH INTERNATIONAL, a.s. - nejvýznamnější agentura celních služeb v ČR. Společnost poskytuje plnou podporu ve všech aspektech celního a daňového řízení, vč. ...

Silniční nákladní doprava Demolice a příprava staveniště Opravy a údržba motorových vozidel, kromě motocyklů Maloobchod s použitým zbožím v prodejnách Skladování a vedlejší činnosti v dopravě

Autodoprava. Přeprava zásilek od 1 kg do 26 tuny. Mezinárodní i vnitrostátní doprava. Přeprava kusové zásilky poskytujeme i přeprava expresní. Přeprava sypkých hmot, cisternové i sklápěcí návěsy. Specializace na příhraniční přepravy do a z Rakouska, ale také ostatní státy EU.

Mezinárodní i vnitrostátní silniční přeprava kamiony.

Stavebniny. Štěrky, písky. Kontejnerová doprava a autodoprava.

Doprava nákladní, tuzemská i mezinárodní, komplexní přepravní služby. Spedice. Zemní práce, zakládání staveb.

Služby: -vnitrostátní -mezinárodní -dopravní -spediční. Nákladní vozidla - sólo a soupravy pro přepravu sypkých materiálů. Prodej: -dřevěné brikety -dřevěné pelety -grilovací sortiment -štípané dříví.

Autobusová doprava: -tuzemská i zahraniční nepravidelná zájezdová přeprava dle přání zákazníka -pravidelná přeprava v okrese i kraji -pronájem budov i autobusů k reklamním účelům -cestovní agentura (kancelář) -pobytové a poznávací zájezdy, tuzemsko a zahraničí.

Realitní kancelář, realitní činnost, reality: -poskytuje komplexní služby -zprostředkování prodej, pronájem nemovitostí -inzerce -právní služby -stavební a projektová činnost -architektonické návrhy -developerské projekty a výkup nemovitostí -odborné posouzení tržní ceny nemovitostí -stavební a projektová činnost -správa a úklid ...

Dodávka - náhradní díly Servis - osobní vozy. Kamionová doprava - mezinárodní nad 24t.

Kontejnerová doprava - sypké materiály - odpady stavební, komunální.

Taxi služba Prodej - krmiva, chovatelské potřeby, zvířata.

Vnitrostátní a mezinárodní automobilová nákladní doprava do 3, 5 t.

Zajišťujeme mezinárodní přepravu velkoobjemovými vozidly.

Autodoprava návěsové a cisternové vozy.

Autodoprava mezinárodní i vnitrostátní - RENAULT, DAF do 3, 5t - CITROËN JUMPER do 1, 6t Autodoprava mezinárodní i vnitrostátní - vozy DAF s přívěsem do 13t Stěhování.

Silniční motorová doprava. Mezinárodní kamionová doprava.