SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Kamionová doprava - vnitrostátní i mezinárodní Nákladní autodoprava - do 24t - návěsy.

Autodoprava: -nákladní automobily s hydraulickou rukou - dosah 18m.

Doprava - těžká - přeprava stavebních strojů - přeprava nadměrných nákladů do 30t - vnitrostátní a mezinárodní - převážně Rakousko - vozy DAF.

Vnitrostátní a mezinárodní přeprava osob. Zajištění odvozu klientů i jejich vozidel.

Autodoprava. Stěhování. Stěhování rodinných domů a bytů, vyklízení půd a sklepů s odvozem na sběrný dvůr. Přeprava menších nákladu do 1400kg vozidlem Mercedes Sprinter 15 m3.

Klempířství, klempířské práce, klempířská činnost, klempíř. Práce na střeše, střecha. Veškeré pokrývačské a klempířské práce. Opravy, rekonstrukce střechy, střecha. Montáž a pokládka střešní krytiny. Nátěry střech, klempířských prvků. Výroba-klempířské prvky. Okapy, okapový systém. Autodoprava do 3, 5t.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava, spedice. Soupravy, přívěsy. Vozidla: RENAULT, PEUGEOT MAN. Provozovna: 412 Kněždub 69664.

Doprava osob. Silniční motorová doprava.

Služby: -přeprava zboží do Itálie a zpět.

Služby: -Provoz nákladní silniční autodopravy -Sečení trávy -Úprava zahrad

Mezinárodní expresní zásilková služba, vytěžování. Mezinárodní expresní doprava dodávkovými automobily do 10palet / 20cbm / 2, 300kg Spedice a zasilatelství. Kapacita cca 25 vozidel.

Kovovýroba. -výroba a montáž ocelových konstrukcí. Prodej hutní materiál: -kompletní sortiment konstrukčních a betonářských -ocelové profily-I, U, IPE -úhelníky, pásovina, kulatina -JACKEL, JEKLY, JAKL -trubky -plechy: hladké, rýhované -střešní krytiny: trapézové pozinkované, lakované -řezání na míru Nákladní autodoprava – auto s ...

Taxislužba, taxi, přeprava 1-8 osob a expresních kusových zásilek.

Výroba a prodej dřevěných palet. Vnitrostátní kamiónové dopravy.

Nákladní doprava - dodávky - skříňové vozy do 4t - přeprava masa.

Autodoprava do i nad 3, 5 tuny vozy Renault Master a Daf 45.

Autodoprava kontejnerová, stěhování.

Nákladní doprava do 30 tun. Zemní a výkopové práce. Kompletní stavební práce.

Autodoprava. Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny.

Doprava - do 7, 5t, po ČR i Evropě. Stolařská výroba nábytek Výroba - nábytek. Výroba - reklamní dárky. Návrhy a realizace - výstavní expozice. Velkoplošný tisk, výroba propagační tiskoviny. Jmenovky, grafické práce.

Kontejnerová doprava - 3 - 14m3 Zemní práce strojem CATERPILAR.

Společnost je držitelem certifikátů ISO 9001:2001, obhájeno 2008 a 14001:2001, obhájeno 2008. Správa domů družstevních, obecních, obchodních, spoluvlastnických, soukromých, komerčních, nově vystavěných bytových objektů. Komplexní servis spravovaných nemovitostí: -havarijní servis 24 hodin (hot line 24) pro naše smluvní partnery -voda, ...