SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Doprava - vnitrostátní a mezinárodní, nákladní silniční. Spedice.

Zasílatelství Bubelíny. Zajištění přepravy nákladu mezi všemi evropskými státy. Účetní a daňové služby. Vedení účetnictví.

Zasilatelství Bubelíny. Zajišťujeme přepravu mezi všemi evropskými státy prostřednictvím smluvních dopravců nejen z České republiky nebo Slovenska. Zajištění přepravy nadrozměrných nákladů.

Skladování, Logistika, Vývoj - elektronická zařízení.

Autodoprava - nákladní, do 3, 5t. Stěhování.

služby: -rekonstrukce bytových jader a koupelen -rekonstrukce dlažby a obkladů -vybavení koupelen -stavební práce -provádíme vnitřní i vnější omítky -malířské práce -zateplování fasád -montáž plastových oken, dveří a sádrokartonu -pokládka zámkové dlažby -montáž elektroinstalace a vodoinstalace -betonářská práce.

Jeřábnické práce: - autojeřáby - Tatra 815 AD 20T, V3S AD 080 Praga. Manipulační práce: - tatra 815, AVIA A30 sklápěč kontejner - bagry - Traktorbagr JCB, UNC . Nákladní autodoprava: - dovoz stavebního materiálu - odvoz odpadů, stavební suti, zeminy, dřeva, listí, trávy. Zemní práce: - výkopové a zahrnovací práce - výkopy ...

Přípravné stavební práce: - protlaky pod komunikaci průměr 90, 110 včetně dopravy a zemních prácí spojených s výkopem. Zemní a výkopové práce. Kontejnerová doprava. Dovoz, odvoz: - suť, suti - stavebního materiálu.

Služby: - vnitrostátní, tuzemská doprava, spedice, zasilatelství - mezinárodní, zahraniční doprava, spedice, zasilatelství - přepravní a kurýrní služby v Hodoníně, transporty.

Autopůjčovna, odtahová služba, přeprava osob.

Služby: -dopravní -transfery na letiště -služební cesty -společenské, sportovní a kulturní akce, svatby -dovolené a poznávací výlety -odvozy z večírků a oslav mikrobusy, minibusy. Pronájem: -mikrobusu a minibusu Opel Vivaro 8+1 osob, Renault Trafic 8+1 osob a Mercedes Vito 4+1 osob -expresní/kurýrni/ přepravu zboží ...

Mezinárodní a vnitrostátní spedice (Evropa) pro nákladní a kamionovou dopravu. Zajištění: -expresní přeprava kusových zásilek včetně skladování -kurýrní služby -dodávková doprava -vytěžování nákladních vozidel -skladování a manipulace přepravovaného zboží -celní deklarace (JCD), vystavení, odbavení dokladu. Vybavenost: -vozy AVIA ...

Dodávková autodoprava vnitrostátní a mezinárodní.

Mezinárodní, vnitrostátní zasilatelství, spedice, doprava: -celovozové i kusové zásilky -vytěžování -přeprava: -kamionová, TIR -nadrozměrné, těžké náklady -ADR nebezpečné zboží (hořlaviny, výbušniny, žíraviny) -doprava malotonážními vozidly do 8t (vč. vybavenosti hydraulickým čelem), automobily i s vlekem až 24t celá Evropa. ...

Zastoupení pro Čechy - Praha: SÁRA, s.r.o. Freyova 12/1 190 00 Praha tel.: 283 892 140 fax: 283 892 144 e-mail: info@sara.cz Vývoj, výroba a nabídka, design: -POS pomůcky -POP předměty a pomůcky pro podporu prodeje. Pomůžeme návrhem a výrobou dalších POP předmětů na míru, vlastní design studio. Členstvím v POPAI zaručujeme vysoké ...

Služby. - spediční, spedice - rozvoz kusových zásilek. Nákladní autodoprava - kontejnerová doprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní .- převážně Itálie, Německo, Francie a Rakousko. Vozový park: - vozidla Daewoo do užitečné hmotnosti 3500 kg, délka ložné plochy až 6, 6 m - dodávkové vozy Volkswagen - ...

Služby. - spediční, spedice - rozvoz kusových zásilek. Nákladní autodoprava - kontejnerová doprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní .- převážně Itálie, Německo, Francie a Rakousko.

Kamionová autodoprava, doprava, přeprava: - zahraniční, mezinárodní - Francie, Německo, Benelux, Rakousko, Slovensko - tuzemská, vnitrostátní.

Doprava, služby: -příležitostná autobusová doprava -nákladní doprava -vnitrostátní doprava -mezinárodní doprava. Práce s plošinou ŠKODA 706 (20m).

Mezinárodní přeprava nákladu do 1, 5t, spedice, export a import.

Autodoprava - nákladní vnitrostátní. Autodoprava - těžká vnitrostátní. Zemní práce, Žňové práce.

Služby: - stahování dat z digitálních tachografů a karet řidičů - analýzy dat a archivace. Nákladní autodoprava do 10 tun.

Výroba, prodej: - palivového dřeva, štípané palivové dřevo - krbové dřevo. Nákladní autodoprava. Prodej: - nářadí - zahradní technika.